mar 132019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              175.000€€              

 1.305.000 kr.  |    1.700.000 kr.     1.843.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
 70m²
TERRASSE
tinyterrace2 40m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
1977
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 50€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  140€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Billig lejlighed med spektakulær havudsigt til salg, kun 700 meter fra strandpromenaden i Fuengirola. Boligen har 3 soveværelser og 2 badeværelser, samt en stor sydvendt terrasse på hele 40m², hvorfra man har fantastisk åben udsigt over Middelhavet og de grønne omgivelser. Lejlighedens bolig-areal er fordelt således: Entré. Stor L-formet stue med spiseplads. Udgang til den store terrasse, med plads til både spisebord, lænestole, parasol og udendørs jacuzzi hvis man ønsker det. Den sydlige vending gør at man vil få sollys ind i boligen, og på terrassen, stort set hele dagen. Åbent køkken med lille morgenmadsbar, og alt i hårde hvidevarer. 3 soveværelser hvoraf hoved-soveværelset har eget bad en-suite. 2 badeværelser i alt. Lejligheden er velisoleret og har aircondition i stuen. Private parkeringsplads medfølger til boligen. Ideelt beliggende i et sikkert kvarter, omgivet af smukke fyrretræer, grønne dale og frodig grøn beplantning, stadig kun 400 meter fra stranden, 200 meter fra nærmeste restaurant og supermarked, samt 700 meter fra Fuengirolas populære Middelhavs-promenade. 

Søger du køb af billig feriebolig ved Fuengirola i Spanien, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Lejlighedens placering i udkanten af Fuengirola, på østsiden af El Faro, er yderst bekvemt i alle henseender. Der er i lokalområdet et par gode restauranter, muligheder for at gøre de daglige indkøb og ikke mindst god mulighed for at dyrke sport, som fx. golf eller tennis. Blot 12 minutters gang fra boligen, findes et hav af dagligdags-faciliteter, samt den kilometerlange strandpromenade som byder på alt hvad hjertet begære af restaurationer, shopping-muligheder, supermarkeder, barer, diskoteker og selvfølgelig de kilometer lange hvide sandstrande som bl.a. har gjort denne del af kysten så populær gennem årtier. I bil er der ca. 15 minutter til lufthavnen, og 25 minutter til Marbella.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 50€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Billig ferielejlighed til salg i Mijas Costa ved Fuengirola. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
AP5446 ALAMO

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?