jul 012015
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             2217.000€€              

 1.616.000 kr.  |    1.899.000 kr.     2.001.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Penthouse
BOLIG
 86m²
TERRASSE
tinyterrace2 135m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas West
BYGGEÅR 
tinybuild 
1999
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 100€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 989€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Fantastsik penthouse-lejlighed på rolig beliggenhed nær togstationen i Torremuelle i Benalmadena. Lejligheden har en kæmpestor tag-terrasse, perfekt egnet til grill og afslapning for hele familien, hvorfra der er panoramisk bjerg-, hav- og byudsigt. Udover har boligen 2 soveværelser, et badeværelse, et gæste-toilet, åbent køkken, spise-stue, stue med udgang til vestvendt terrasse med havudsigt, med videre opgang til tag-terassen. Det tager få minutter at gå til togstationen, dagligvarebutikker, restauranter og strand. Egner sig perfekt til udlejning.

 OMRÅDET
Denne penthouse lejlighed ligger i Benalmadena, nær stranden, tæt på alting, uden at gå på kompromis med en rolig og fredfyldt beliggenhed i autentiske spanske omgivelser. Der er i nærområdet både golf, offentlig transport og en skole, foruden restauranter og indkøbsmuligheder. Kun 15 minutters kørsel fra og til lufthavnen i Malaga.

 FORENINGEN
Fællesudgifter udgør 100€ pr. måned og går til generel vedligeholdelse og drift af bygningen, herunder elevatore, garntere, poolmænd, rengøring, belysning mm.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Billig penthouse Benalmadena Malaga. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?