mar 152019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              225.000€              

 1.679.000 kr.  |    2.185.000 kr.     2.370.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Penthouse
BOLIG
 100m²
TERRASSE
tinyterrace2 60m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2005
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 160€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  350€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Penthouse til salg i Marbella, for samme pris som normale mellem-etage lejligheder sælges for i samme bebyggelse i dagens marked. Privat kælder parkering og opbevaring medfølger i prisen. Ideel til udlejning eller som investering med videresalg for øje på sigt. Lejligheden er fordelt på 2 etager, hvor nederste niveau er beboelse og overetagen består af egen 40m² stor tagterrasse, med fantastisk udsigt til Middelhavet og grønne arealer. Boligen har 2 gode soveværelser, 2 badeværelser, køkken som med fordel kan åbnes op, stue med havudsigt, udgang til solrig, sydvendt terrasse på 20m², og endelig opgang til tagterrasse på 40m², med delvis overdækning. Fra begge terrasser er der fantastisk, ugenert havudsigt. Lejligheden sælges møbleret og fremstår i fin stand.

Søger du køb af penthouse i Marbella ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret i Marbella Øst, ikke langt fra populære Cabopino, blot 1,8 km. fra de gode badevenlige sandstrande i området. Med sin let tilbagetrukkede adresse, sikres masser af fred og ro i og omkring boligen, uden at man dog er mere end en gåtur fra daglige indkøb, restaurant besøg eller en tur i bølgen blå. Til og fra lufthavnen tager turen 30 minutter i bil.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 160€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har store grønne fælleshaver, 11 poolområder, 8 børnepools, sikkerhedsvagt og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Billig penthouse ferielejlighed til salg i Marbella. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3379009

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?