mar 082018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              369.000€€              

 2.749.000 kr.  |    3.571.000 kr.     3.777.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 180m²
TERRASSE
tinyterrace2 80m²
GRUND 
tinyplot 360m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Vest
BYGGEÅR 
tinybuild 
1992
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 125€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  1001€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Den bedst prissatte villa med egen pool til salg i populære Nueva Andalucia i Marbella, sælges nu til bare 369.000€. Dette charmerende hus på 180m² bolig og tilhørende 360m² vedligeholdelsesvenlig grund, ligger på en let tilbagtrukket og rolig placering, kun få minutters gang fra lokale forretninger, restauranter og barer. Det samme er gældende for Puerto Banus, den verdenskendte havn i Marbella, som nås på ca. 15-20 minutters gang fra ens hovedør. 

Huset er fordelt på ét plan, og har 3 soveværelser, 2 badeværelser, stor opholdsstue med delvist åbent køkken, vestvendte terrassearealer (både overdækkede og åbne) samt egen swimmingpool. Boligen er for nyligt blevet delvist renoveret, hvor samtlige badeværelser og køkken blev udskiftet. Huset har desuden garage, med plads til én bil og 1-2 scootere. 

Søger du køb af villa i Nueva Andalucia nær Puerto Banus på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Villaen er placeret i Nueva Andalucia, i gang-afstand til lokalområdets kommercielle knudepunkt, hvor der findes en lang række gode barer, restauranter og supermarkeder. På blot 15 minutter yderligere gang, er det muligt for at nå både gode badestrande og Puerto Banus, som er en af Europas mest velkendte marinaer. Havnen blev bygget af den lokale forretningsmand og ejendomsudvikler José Banús og blev åbnet i maj 1970. Stedet er kendt for sit luksuriøse præg med dyre forretninger og hyppige anløb af store, dyre lystbåde, tilhørende verdens jetset. Her findes et bredt udvalg af restauranter, strand-barer, shoppingcentre og transport-forbindelser til og fra lufthavnen i Malaga. Desuden ligger ejendommen i smørhullet mellem 3 af kystens mest prominente golfbaner, hvorfor boligen her egner sig perfekt som udlejeobjekt. Der er ca. 40 minutters kørsel til og fra lufthavnen i Malaga.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 125€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af husejerforeningen.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Billig villa Nueva Andalucia Marbella til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

 

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3082036

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?