apr 262019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             299.000€€              

2.232.000 kr. |    2.889.000 kr.    3.178.000 kr.


TYPE 
tinyhome
Rækkehus
BOLIG
 134m²
TERRASSE
tinyterrace2 43m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum
3
ORIENTATION 
tinycompas Sydøst
BYGGEÅR 
tinybuild
1991
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 115€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 800€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Charmerende hvidvasket rækkehus i 1. linje til vandet og stranden til salg, ved hyggelige Duquesa havn, blot 15. minutters gang fra boligen. Grundet husets ugenerte beliggenhed helt ud til vandet, kan du nyde godt af den åbne havudsigt fra begge de 2. etager boligen består af – og det udsyn er du sikret for altid!

Boligen har en lys stue med pejs og spiseplads, et åbent køkken, som er fuldt udstyret med alle hårde hvidevarer, et separat vaskerum og et lille gæstebadeværelse. En trappe fører dig til øverste etage som består af 3 soveværelser, hvoraf den ene pt. er indrettet som hjemmekontor. Et af soveværelserne har desuden en lille terrasse med havudsigt. På samme nivaeu er der endvidere 2 badeværelser. Boligen fremstår generelt i god og indflytningsklar stand.

Det tager kun ca. 15 minutters at gå til den hyggelige marina i La Duquesa og de mange butikker i Sabinillas. Beliggenheden så tæt på strand, by, havn og golf gør dette byhus til et glimrende udlejningsobjekt – med blot 8-10 ugers udlejning årligt, vil udgifter forbundet med køb og vedligeholdelse altså gå i 0.

Søger du køb af bolig ved Malaga på Costa del Sol, er dette hus yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Huset er placeret helt centralt, men alligevel roligt, nær La Duquesa havn, på vestsiden af Estepona by. Lokationen opfylder alle ønsker, om man er til strand, by, golf eller havnemiljø – og det altsammen indenfor kort gang-afstand fra ens hoveddør. Området omkring havnene i både Duquesa, Sotogrande og Estepona centrum, byder på alle former for aktiviteter og et bredt udvalg af forskellige spisesteder, tapasbarer og forretninger. Ydermere oser Estepona bymidte langt væk af ægte spansk charme, med sine mange små smalle blomsterfyldte stræder, torvet, kirken og overtal af lokale. Det samme er gældende for den hyggelige fiskerlandsby San Luis de Sabinillas, som nås på 15-20 minutter til fods. Desuden ligger der flere meget prominente golfbaner i kort køreafstand fra huset, hvoraf Valderrama, La Reserva, La Cañada og San Roque er de mest kendte. Skulle alt dette mod forventning ikke række, er der blot 20 minutters kørsel til Puerto Banus havn samt Marbella by, mens der til lufthavnen er ca. 55 minutter i bil.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 115€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har både grønne fælleshaver, stort poolområde, tennisbane, egen udgang til stranden og allokerede p-pladser for ejere. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Billigt hus til salg i første linje til Middelhavet. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3400948

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?