apr 122019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             349.000€€              

2.605.000 kr. |    3.346.000 kr.    3.642.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
90m²
TERRASSE
tinyterrace2 16m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
2004
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 120€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  340€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Dejlig lys og nyrenoveret 3 soverums feriebolig til salg på stranden i Estepona by, et stenkast fra den hyggelige havn og kilometerlange havpromenade, som byder på alt hvad man kunne ønske sig når det kommer til badevenlige sandstrande og gode restauranter, samt et bredt udvalg af supermarkeder, barer, banker, butikker, skoler mm. Med andre ord, er Estepona en af kystens “storbyer”, som ikke mangler noget, og fra netop denne lejlighed kan gå til alt indenfor få minutter.

Boligen er fordelt over 90m² indeareal, med en stor lys stue med helt nyt køkken i hvid højglans, 2 soveværelser med naturligt lysindfald, 2 badeværelser, ligeledes helt nye, og endelig med udgang til lejlighedens skønne, sydvestvendte terrasse, som giver en fantastisk smuk udsigt til byens bedste strand Playa del Cristo, Middelhavet og Afrika i horisonten.

Søger du køb af ferielejlighed ved Middelhavet i Estepona på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret i Estepona by centrum, lige ud til den populære Playa del Cristo strand, den hyggelige havn og den kilometer lange strandpromenade som byder på et hav af restauranter, butikker, indkøbsmuligheder, vandaktiviteter, offentlige transportforbindelser og ikke mindst flere fantastiske sandstrande. Turen til lufthavnen tager i bil ca. 45 minutter, mens Marbella og Puerto Banus nåes på 15.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 120€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Bolig på stranden i Estepona by til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3162832

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?