sep 052012
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

 

Fantastisk nybyggeri udbydes nu til nye priser, droppet med 52% siden sidste år for hurtigt salg på de 12 tilbageværende enheder. Ydermere kan der spares 4% moms ved køb inden udgangen af 2012 (normalt 8%).

Med kvaliteter som åbne køkkener, store luftige rum med masser af lysindfald, gulv-til-loft vinduer i opholdsstue, enorme terrasser (40m2+), indbyggede skabe, integreret aircondition, sydlig orientering, og en af kystens uden sammenligning bedste udsigter uden at gå på kompromis med afstand til indkøb og strand. Urbanisationen er meget populær blandt skandinavere, som står for køb af en stor andel af tidligere udbudte lejligheder.

De sidste enheder er prissat for hurtige salg (inden udgangen af 2012), og er altså nedsat fra priser over 300.000€. Der findes både enheder med 2 og 3 soverum – fællesomkostninger ligger på mellem 120-180€, der er brugsret til 3 swimmingspools og med i prisen medfølger stort kælderrum samt undergrundsparkering med plads til 2 biler.

Bolig til salg på Costa Del Sol, skriv til [email protected] for fremvisning eller mere information ,bargainandalucia har mange andre attraktive konkursboliger som ikke er udbudt til salg på websiden ,bed om den opdateret aktuel-tvangssalgsliste nu.

REGISTRER DIG OG BLIV INFORMERET OM NYE TVANGSALG PÅ MAIL 

Kontakt os for fremvisning – 0034 673 794 599.

 

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?