feb 132020
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              235.000€€              

1.755.000 kr.  |    2.360.000 kr.     2.466.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
 102m²
TERRASSE
tinyterrace2 20m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
2006
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 140€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  450€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Skøn 2 soverums feriebolig til salg i Fuengirola, placeret i rolige naturomgivelser, dog kun få minutters kørsel fra strand og by, samt 15 min. fra den internationale lufthavn i Malaga. Det er muligt at gå til indkøb og togstation på ca. 15 minutter, og stranden på 20.

Lejligheden som fremstår i utrolig flot og velholdt stand, er fra 2006 og fordelt på 102m² bolig, som består af en stor sydvestvendt stue med udgang til 20m² terrasse der byder på en skøn panoramisk udsigt med Middelhavet til venstre, Fuengirola by fremfor sig og Mijas bjergene mod højre. Endvidere er der et stort master-soverværelse med indbygget skabsplads og udgang til terrassen, et lidt mindre 2. soveværelse, ligeledes med indbyggede skabe, samt 2 badeværelser, ét med brus og et med karbad. Boligens køkken er af nyere dato, og opført i mørkt træ, med fuldt tilhørende hvidevarer-pakke.

Kvaliteten på dette byggeri er noget af det bedste man finder i Fuengirola, og foreningen er utroligt veldrevet, bestående af en overvejende del skandinavere. En del bor her permanent, mens den resterende del anvenders sin bolig til feriebesøg og/eller udlejning. 

Søger du køb af luksusbolig i Fuengirola nær Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret på en let tilbagetrukket og forhøjet position i Torreblanca, 1 km. fra stranden og promenaden i Fuengirola. Her får man det bedste fra 2 verdener: Nærheden til indkøb, restauranter, tog-station og den kilometer-lange sandstrand og promenade i byen, men samtidig en rolig adresse som sikrer mere luft mellem de omkringliggende bygninger, en flot åben og grøn udsigt samt mindre støj end hvad man ville opleve nærmere byens centrum. Til og fra lufthavnen tager en tur i bilen ca. 15. minutter, eller alternativt kan man tage toget, som går fra den lokale station, ligeledes ca. 15 minutters gang fra ens hoveddør.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 140€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har både grønne fælleshaver, 2 poolområder og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Luksus-bolig til salg i Fuengirola i Spanien. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3603446

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?