jun 182012
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

I første linie til stranden udbydes nu denne få år gamle 2 soverums lejlighed. Byggeriet er meget atypisk da komplekser i på stranden normalt er af ældre dato, og lejlighederne og kvalitet derfor er herefter. Byggeriet og lejligheden her skiller sig dog ud, og minder i detalje og kvalitet om et nybyggeri som kunne lige langt fra havet.

Fra lejlighedens beliggenhed er der ca. 15 minutters kørsel mod øst til Marbella, og en time til Malaga lufthavn.

Boligen byder på cremefarvede marmorgulve, dobbeltlagsruder, fuldt udstyret køkken, 2 baderum med separat brus, 2 store soverum med plads til dobbeltsenge, masser af indbygget skabsplads samt en rummelig sydvest-vendt terrasse med åben og ugeneret udsigt til det hyggelige poolområde og det smukke Middelhav, med Afrika og Atlas bjergene i horisonten.

Det er til boligen brugsret til undergrundsparkering med plads til én bil, hvorfra der går elevator op til boligniveau. Kælderrum til opbevaring af cykle/golfudstyr er også inkluderet i prisen.

Selve urbanisationen er fantastisk hyggelig, og byder på hele 4 store pools, hvoraf hoved-poolen er opvarmet og derfor kan nydes hele året rundt. Til disse er der separate toiletter samt en sauna. Desuden er 2 af de 4 pools positioneret i et privat afsnit af byggeriet, og er derfor ideele hvis man ønsker lidt ro og afslapning. Ydermere er der brugsret til et træningsrum, samt 2 paddle-tennis baner og hele komplekset er 24 timers overvåget, med 2 sikkerhedsvagt-poster uden at gå på kompromis med fællesudgifterne, som udgør sølle 120€/mnd. Denne bolig er på alle måder den perfekte ferie-residens, og en endnu bedre langtids-investering som med lethed kan udlejes i sommermånederne for ca. 700€/uge – 2,5 ugers udlejning vil altså inddække samtlige udgifter forbundet med boligen for hele året, og alt herefter er ren fortjeneste!

Denne bolig bliver højst sandsynligt solgt indenfor de næste par uger, da sælger også selv udbyder den privat og der dagligt er visninger, kontakt os derfor nu, hvis den har interesse.

Bolig til salg på Costa Del Sol, skriv til [email protected] for fremvisning eller mere information ,bargainandalucia har mange andre attraktive konkursboliger som ikke er udbudt til salg på websiden ,bed om den opdateret aktuel-tvangssalgsliste nu.
Køb bolig i Sydspanien med rabbater op til 60% igennem BARGAINANDALUCIA S.L.

REGISTRER DIG OG BLIV INFORMERET OM NYE TVANGSALG PÅ MAIL 

Kontakt os for fremvisning – 0034 647 996 660.

 

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?