apr 092012
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

Nybyggeri fra 2011 udbydes på tvangssalg direkte fra banken fra kun 99.000€. Alle udbudte enheder indeholder 2 soverum/2 baderum, rummelige terrasser på omkring 18 m2, og er blevet reduceret kraftigt i pris for hurtigt salg. Før priser lå på 240.000€.

Med beliggenhed i det hurtigt voksende Manilva, er der fra lejlighederne 7 minutters gå-gang til den super hyggelige Duquesa Havn og strand ved siden af. Nærmeste dagligvarebutik ligger desuden lige ved siden af porten til urbanisationen, og ellers er der et endnu større udvalg af cafeer og restauranter 3 min. til fods fra komplekset, som består af 6 separate bygninger.

Fællesarealerne for byggeriet er fantastisk velholdte, og byder på flere hundrede m2 tropiske haver, 4 swimmingpools (inkl. børnepools) med tilhørende baderum, 2 paddle-tennis baner og brugsret til undergrundsparkering som ejer af en bolig.

Boligerne varierer en smule størrelse- og prismæssigt, startende fra 99.000€ og 80 m2 op til 126.000€  og 84 m2 boligareal – alle med 2 soverum samt 2 badeværelser, hvoraf det ene er ensuite. Desuden er der i alle enheder kold/varm aircondition, sikkerheds-hoveddør, flotte gulve i italiensk marmor, fuldt udstyret køkken i højkvalitets hvidevarer (Siemens), masser af indbygget skabsplads, dobbeltlags ruder, skoder for vinduer og dørtelefon med videoskærm.

Bolig til salg på Costa Del Sol, skriv til [email protected] for fremvisning eller mere information ,bargainandalucia har mange andre attraktive konkursboliger som ikke er udbudt til salg på websiden ,bed om den opdateret aktuel-tvangssalgsliste nu.

REGISTRER DIG OG BLIV INFORMERET OM NYE TVANGSALG PÅ MAIL 

Kontakt os for fremvisning – 0034 647 996 660.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?