maj 222018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..               260.000€€             

 1.936.000 kr.  |    2.467.000 kr.     2.656.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 132m²
TERRASSE
tinyterrace2 50m²
GRUND 
tinyplot 330m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2016
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 95€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  425€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Fritstående villa med egen privat pool nær Malaga by til salg, til en fantastisk pris. Beliggende i en frodig og hyggelig nyere urbanisation kun 25 km. udenfor Malaga centrum, er huset fra 2016, ikke før brugt, og bygget på to etager. Stueplan med et boligareal på 102m² fordelt på åben entré, opholdsstue med pejs, køkken (med skydedør som gør det muligt at åbne op til stue), vaskerum, toilet, 2 soveværelser og 1 badeværelse. Øverste etage har et areal på 30m², som huset 1 soveværelse med eget badeværelse og walk-in closet. Hele boligen fremstår i ny stand, og har integreret airconditon i alle rum. Sælges umøbleret.

Villaen er en del af en hyggelig forening bestående af rækkehuse og fristående villaer, som byder på et aflukket fælles område med egen restaurant, et smukt kunstigt system af søer, fælleshave, klubhus og et stort poolområde.

Dette er chancen for at gøre en fantastisk investering til en uovertruffen pris, hvis du er på udkig efter egen villa med pool nær Malaga by!

Søger du køb af hus ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Huset ligger placeret i rolige, let landlige omgivelser, dog stadig indenfor kort køreafstand til både vand og by, og med nem forbindelse til lufthavnen i Malaga. I bil tager det ca. 25 minutter at komme ind til Malaga by, som er Spaniens 6. største, med sine 542.000 indbyggere, og nærmest uendeligt af muligheder for at gå på opdagelse, uanset om man er til shopping, kultur, gastronomi eller vil være aktiv.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 95€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer som er aflukkede, har både grønne fælleshaver, stort poolområde og egen restaurant. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Billig bolig Costa del Sol. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
Los Nebrales 6 4 7 9 5 2 7 8 5

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?