okt 042019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             465.000€€              

3.471.000 kr. |    4.657.000 kr.    5.037.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome
Rækkehus
BOLIG
 110m²
TERRASSE
tinyterrace2 40m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild
1986
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 142€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 233€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Her har vi et sublimt eksempel på hvordan et moderne spansk rækkehus med total respekt for Middelhavsstilen skal se ud og føles. Denne perle af en bolig med beliggenhed i det aflukkede (samt bevogtede) og skønne La Heredia en kort 10 minutters køretur fra Puerto Banus i Marbella, er som taget ud af et boligmagasin for liebhaver-ejendomme.

Huset er nyligt renoveret i lys og let skandinavisk stil af topkvalitet. Læg dertil den helt vidunderlige panoramiske udsigt til både vand, bjerge, golf og by, og du har den perfekte opskrift på det mange ville kalde for et drømmehus under sydens sol.

Rækkehuset er sydvendt og har 3 soveværelser og 2 badeværelser i to etager. Nedre etage byder på ét soveværelse, ét badeværelse og en rummelig stue med åbent køkken, der fører ud til terrassen med den fantastiske udsigt over dalen og Middelhavet. På øverste etage er der 2 soveværelser og ét badeværelse.  Hele huset har desuden gulvvarme.

Søger du køb af hus nær Marbella på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Huset er beliggende i skønne La Heredia, et aflukket og bevogtet nabolag i Benahavis, Spaniens rigeste kommune, blot 10 kilometer fra verdenskendte Puerto Banus og Marbella by. Området er meget smukt, og naturen er velbevaret, hvilket gør det til et af kystens grønneste. Grundet den forhøjede position, er der fra stort set alle ejendomme i området, nogle af de smukkeste udsigter man finder i hele Sydspanien. Ca. 5 minutters gang fra huset findes et hyggeligt lille spansk torv, med et par gode restauranter, 2 barer og en af kystens bedste økologiske slagtere, med tilhørende brød- og vinsalg.  Køretiden til Malaga lufthavn er på 45 minutter.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 142€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele husejerforeningen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Drømmehus til salg ved Marbella på Costa del Sol. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3518977

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?