apr 262019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             219.000€€              

1.635.000 kr. |    2.116.000 kr.    2.327.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome
Penthouse
BOLIG
98m²
TERRASSE
tinyterrace2 28m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum
3
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2003
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 95€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  309€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Utrolig pris! Hermed den bedst prissatte duplex penthouse lejlighed til salg i Fuengirola, markedet har set i meget lang tid. Med beliggenhed i eftertragtede Torreblanca, har denne skønne feriebolig 2 sydvendte terrasser, hvorfra der er en storslået udsigt udover det omkringliggende område og videre henover Middelhavet.

Penthousen har et nyrenoveret, fuldt udstyret, køkken af høj kvalitet med apparater i rustfrit stål, et vaskerum, en stor stue med spiseplads og udgang til en stor sydvendt terrasse, med god plads til udendørs møbler. På samme niveau er der også 2 soveværelser og 2 badeværelser, hvoraf det største har eget badeværelse og tilgang til terrassen.

Ovenpå er der et stort familieværelse, der kan bruges som ekstra stue eller et 3. soveværelse, med udgang til endnu en fantastisk terrasse, med overdådig panorama-havudsigt henover Torreblanca. Der er desuden et 3. badeværelser med brus samme plan.

Lejligheden har privat parkeringsplads og et stort opbevaringsrum.

Søger du køb af duplex penthouse lejlighed i Fuengirola ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Penthousen ligger i Torreblanca, indenfor gå-afstand til tog, strand og promenaden i Fuengirola by. Fra denne meget centrale, men på én-gang rolige beliggenhed, er der gang-afstand til alle former for dagligdags-faciliteter, samt den kilometerlange strandpromenade som byder på alt hvad hjertet begære af restaurationer, shopping-muligheder, supermarkeder, barer, diskoteker og selvfølgelig de kilometer lange hvide sandstrande som bl.a. har gjort denne del af kysten så populær gennem årtier. Der er mulighed for at tage toget fra togstationen nær ejendommen, til og fra Malaga by samt lufthavn. I bil er der ca. 15 minutter til lufthavnen, og 30 minutter til Marbella.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 95€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har en lille fælleshave, et poolområde og en aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Duplex penthouse lejlighed i Fuengirola. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3393775

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?