aug 172018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              299.000€€              

 2.229.000 kr.  |    2.874.000 kr.     3.129.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
 150m²
TERRASSE
tinyterrace2 45m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
3
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2001
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 200€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  1200€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Stor strandlejlighed til salg på Costa del Sol, beliggende i absolut 1. linje til Middelhavet ved den bedste strand i Casares. Lejligheden er i 2 plan og nyder godt af fuldstændig ugenert udsigt til strand, vand og Afrika på den anden side af Middelhavet. Med hele 130m² bolig at gøre godt med, er lejligheden større end gennemsnittet, og fremstår i udemærket stand. I stueplan er der en stor rummelig stue med levende pejs, udgang til sydvestvendt hjørne terrasse, stort køkken med spiseplads samt et gæstetoilet. På øvre etage findes boligens soverum, med tilhørende badeværelser og udgang til endnu en terrasse som byder på flot udsigt henover promenaden og stranden foran boligkomplekset. Via promenaden er er få minutters gang til indkøbsmuligheder, restauranter, hyggelige San Luis de Sabinillas by og havnemiljøet omkring La Duquesa. En rummelig bolig på en mere og mere eftertragtet adresse, på den vestlige side af Estepona, dog stadig indenfor en kort radius af alle dagligdagens mest fornødne faciliteter, gode strande og flere prominente golfbaner. Velegner for helårsbeboelse, som feriebolig eller til udlejning.

Søger du køb af strandbolig i Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret centralt, men alligevel roligt, på stranden i Casares ved siden af Sabinillas fiskerlandsby og La Duquesa havn, på vestsiden af Estepona. Lokationen opfylder alle ønsker, om man er til strand, by, golf eller havnemiljø – og det altsammen indenfor kort gang-afstand fra ens hoveddør. Området omkring havnene i både Duquesa, Sotogrande og Estepona centrum, byder på alle former for aktiviteter og et bredt udvalg af forskellige spisesteder, tapasbarer og forretninger. Ydermere oser Estepona bymidte langt væk af ægte spansk charme, med sine mange små smalle blomsterfyldte stræder, torvet, kirken og overtal af lokale. Det samme er gældende for den hyggelige San Luis de Sabinillas, som nås på 10 minutter gang. Desuden ligger der flere meget prominente golfbaner i kort køreafstand fra huset, hvoraf Valderrama, La Reserva, La Cañada og San Roque er de mest kendte. Skulle alt dette mod forventning ikke række, er der blot 20 minutters kørsel til Puerto Banus havn samt Marbella by, mens der til lufthavnen er ca. 55 minutter i bil.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 2o0€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har grønne fælleshaver, 2 poolområder og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Duplex strand lejlighed Casares Costa del Sol. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R2874095

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?