mar 142019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              339.000€€              

 2.528.000 kr.  |    3.296.000 kr.     3.577.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Penthouse
BOLIG
 178m²
TERRASSE
tinyterrace2 122m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2006
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 180€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  600€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Stor 3 soverums penthouse lejlighed til salg i Calahonda, med enorm sydvendt terrasse på hele 122m², hvorfra man har et fuldstændig vidunderligt 180 graders view til Middelhavet, Afrika, bjergene omkring Mijas og de fredede grønne dale som ligger foran ejendommen. Boligen fremstår i indflytningsklar stand, og er relativt ny (2006), hvorfor den er nem at gå til. Boligarealet på hele 178m² består af en dejlig stor og lys stue med glasvæge, og terrasse-udgang, på 3 langsiden, hvilket giver de fantastiske udsigter helt inde fra boligen af. Videre er der et mindre, delvist åbent, køkken med alt i hårde hvidevarer, 3 værelser hvoraf master suiten har eget bad og udgang til terrasse-arealerne, og endelig et ekstra gæste badeværelse. På ydersiden slanger den store U-formede terrasse sig rundt om hjørnet på bygningen, hvilket både gør at man ingen naboer har fra den ene side, og kan nyde godt af både morgen-, dags-, og aftensolen. Til lejligheden følger en privat p-plads i aflukket p-kælder, samt et ca. 8 m² pulterrum. 

Søger du køb af penthouse i Calahonda i Sydspanien, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Lejligheden ligger placeret i Calahonda, på strækningen Mijas Costa mellem lufthavnen og Marbella, med ca. 20 minutters kørsel til begge. Nærområdet er meget roligt, og består primært af nyere boligkomplekser, beliggende på lukkede veje. Området har en fremragende infrastruktur med både gode golfbaner, sportsfaciliteter, indkøbscentre, restauranter og barer i massevis. Fra boligen er der gang-afstand til en restaurant, en bar og et mini-marked, samtidig med at Royal Beach, en af områdets mest populære strande, ligger indenfor 5 minutters kørsel fra ejendommen.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 180€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens har et poolområde og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Enorm luksus penthouse lejlighed til salg Mijas Costa Sydspanien. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3369634

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?