feb 022018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..                329.000€€            

 2.448.000 kr.  |    3.147.000 kr.     3.231.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
 145m²
TERRASSE
tinyterrace2 18m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
1989
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 39€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  1020€/å.


..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Et af de absolut bedste og mest unikke tilbud markedet har set i længere tid, i form af denne delvist renoverede luksuslejlighed med beliggenhed inde i Benalmadena havn – har boligen interesse, anbefaler vi at tage kontakt med det samme, da den forventes solgt hurtigt. For sammenligningens skyld er det værd at nævne at der i skrivende stund er en 2 lejligheder med kun 2 soverum til salg i samme byggeri, den ene til 410.000€, og den anden til 620.000€ (totalrenoveret). Lejligheden ligger i en af de eneste syd/sydvestvendte blokke i havnen, og er derfor en af byggeriets solrigste, med mulighed for at nyde godt af dags- og aftensol samt solnedgang fra den boligens store, nyrenoverede terrasse. Desuden er denne del af havnen det “mindre travle” afsnit, hvorfor man får roen, men alligevel samtidigt den helt centrale beliggenhed, med 1 minuts gang til indkøb, butikker, restauranter og en fantastisk strand. Indearealer er fordelt på følgende måde: Entre med adgang til stort nyrenoveret køkken med alt i hårde hvidevarer, og separat vaskerum. Stor sydsestvendt stue, med aircondition og funktionel pejs, hvorfra der er fantastisk udsigt til det hyggelige havnemiljø inde i Puerto Marina. Stor sydvestvendt terrasse med ugeneret udsigt til havet og havnen. Mulighed for at lukke terrassen til, via glas-skydedøre, og forlænge sommeren med et par måneder, når det bliver lidt køligere. Fordelingsgang, med tilgang til 3 store soveværelser, hvoraf master suiten har eget bad med jacuzzi-kar, mens de 2 gæstesoveværelser deler badeværelse i gangen. Alle soveværelser har indbygget skabsplads, aircondition og store vinduespartier som sikre masser af naturligt lys. Lejligheden fremstår i indflytningsklar stand, og sælges med møbler. Der er desuden mulighed for at tilkøbe egen privat parkeringsplads i p-kælder, for kun 10.000€ (normalpris 14-18.000€). En lejlighed som denne kan desuden udlejes for ca. 2500€ pr. uge i højsæsonen, mens fællesudgiften kun udgør 39€/måned. Rundt regnet en bolig som må anses for at være den “perfekte” investering, taget beliggenhed, pris og efterspørgsel i betragtning.

Søger du køb af lejlighed i Benalmadena havn ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret i den populære Puerto Marina havn i Benalmadena, i 1. linje til vandet. Nærområdet er spækket med alle former for restauranter, butikker, indkøbsmuligheder samt tog/bus-forbindelser til lufthavnen og Malaga by. Desuden er der 2 minutters gang til byens grønne oase Parque Paloma park. Lufthavnen nås på blot 15 minutters kørsel via motorvejen. Området er blandt kystens absolut bedst etablerede og mest besøgte, og der kan forventes liv året rundt.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør kun 39€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Fantastisk investeringsobjekt lejlighed i havnen i Benalmadena Costa del Sol til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3050848

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?