aug 062018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              210.000€€              

 1.565.000 kr.  |    2.003.000 kr.     2.167.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
 108m²
TERRASSE
tinyterrace2 12m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
1984
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 65€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  650€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Denne 3 soverums strandlejlighed i centrum af Estepona by er den helt oplagte chance hvis du leder efter et billigt renoveringsobjekt, med den helt perfekte beliggenhed. Kun 100 meter fra ens terrasse har man det azurblå Middelhav, som i denne del af byen ligger i forbindelse med nogle af de allerbedste strande der byder på både chiringuitos, strandbarer, restauranter, og vandaktiviteter i lange baner. Langs den 2,3 km. lange promenade som befinder sig lige foran lejligheden, er der yderligere mulighed for at gå ud at spise, shoppe, gøre dagligdagens indkøb, eller måske bare vandre en tur gennem den gamle bydels gader og stræder. Den hyggelige havn nåes desuden også på under 15 minutters til fods. Selve lejligheden er fordelt i 2 plan, hvor undertagen man kommer ind på fra entréen, huser boligens store køkken, et vaskerum, et gæstetoilet og endelig den store lyse stue, med udgang til sydvendt terrasse hvorfra der er fuldstændig ugenert udsigt til promenaden, stranden og Middelhavet. På 1. sal findes de 3 soveværelser, hvoraf 2 har havudsigt, samt et stort badeværelse med bruskabine. Boligen er beboelig, men i mere eller mindre oprindelig stil fra 1984, hvorfor en moderne make-over ville gøre den både mere præsentabel, unik og ikke mindst forhøje værdien i gensalgs-øjemed. En af de efterhånden meget sjældne chancer for at købe et “håndværker-tilbud” til så lav en pris, taget i betragtning at man på ingen måde går på kompromis med beliggenhed!

Køb fantastisk investerings lejlighed Estepona strand og by Malaga. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret midt i Estepona by centrum, lige ud til den kilometer lange strandpromenade som byder på et hav af restauranter, butikker, indkøbsmuligheder, vandaktiviteter, offentlige transportforbindelser og ikke mindst flere fantastiske sandstrande samt den hyggelige havn i den vestlige ende. Turen til ludthavnen tager i bil ca. 45 minutter, mens Marbella og Puerto Banus nåes på 15.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 65€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af ejendommen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Fantastisk investerings lejlighed Estepona strand og by Malaga. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3188863

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?