dec 202019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             255.000€€              

1.905.000 kr. |    2.544.000 kr.    2.672.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
 100m²
TERRASSE
tinyterrace2 31m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild
1979
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 80€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 429€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Perfekt beliggende feriebolig til salg i Fuengirola, med kun 600 meter til strandpromenaden og 2 minutters gang fra restauranter og indkøbsmuligheder. Prisen er sat med henblik på et hurtigt salg, hvorfor der er mulighed for at gøre en fornuftig investering her, specielt taget det store udlejningspotentiale med i ligningen også.

Lejligheden fremstår i rigtig flot stand, og har et boligareal på 100m², med tilhørende 31m² solrig terrasse, vendende mod sydvest og med spektakulær åben udsigt til både bjerge, by og Middelhavet.

Indvendigt er boligen fordelt over hele 3 gode store soveværelser, alle med indbyggede skabe, hvoraf 2 har udgang til lejlighedens terrasse, en stor stue med tilhørende åben entré, 2 badeværelser med brus og endelig et rummeligt køkken med tilhørende udendørs (overdækket) vaskerum/terrasse. Der er i alle rum aircondition, og møbler medfølger i salget.

Søger du køb af ferielejlighed i Fuengirola ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret i populære Fuengirola, på en rolig, let tilbagetrukket adresse kun 600 meter fra Middelhavet og den populære paseo. I lokalområdet findes et godt udvalg af restauranter, butikker og indkøbsmuligheder, ligesom der er buslinjer ind til centrum og til stranden indenfor få minutters gang fra ens hoveddør. Den kilometerlange strandpromenade, byder desuden på alt hvad hjertet begærer af restaurationer, shopping-muligheder, supermarkeder, barer, diskoteker og selvfølgelig de kilometer lange hvide sandstrande som bl.a. har gjort denne del af kysten så populær gennem årtier. Der er desuden mulighed for at tage toget fra Torreblanca tog-station, som ligger indenfor kort gåafstand fra bygningen – herfra er der direkte tog til og fra Malaga by samt lufthavn. I bil er der ca. 15 minutter til lufthavnen, og 30 minutter til Marbella.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 80€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har en grøn fælleshave, et stort poolområde og stor fælles parkering foran hovedbygningen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Feriebolig til salg i Fuengirola til lav pris. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3550303

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?