sep 022019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             995.000€€              

7.419.000 kr. |    9.969.000 kr.    10.758.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome
Villa
BOLIG
 165m²
TERRASSE
tinyterrace2 150m²
GRUND 
tinyplot 700m²
SOVERUM 
tinybed 4
BADERUM 
Antal baderum
3
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
2019
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 78€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 680€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Denne helt nye luksusvilla til salg i Benalmadena, byder på 4 soveværelser, en minimalistisk stil, åben planløsning og en af de absolut bedste udsigter man kan finde i det sydlige Spanien. Fra øst mod vest er der 280 graders fuldstændig ugenert panorama-view, til Malaga bugten, Benalmadena og Fuengirola by, bjergene over Mijas og ikke mindst det smukke azurblå Middelhav, med Afrika og Atlas-bjergene i Marokko som kulisse. Trods denne overdådige udsigt, er der under 1 km. til strand og by. Bekvemt, fortryllende og unikt – altsammen på én gang!

Huset er bygget i ét plan, super velegnet til både ældre (ingen trapper), som børnefamilier med teenagere, da husets 4. soveværelse befinder sig i et lille separat anneks med egen indgang. Ejendommen er opført med øje for at få mest mulig glæde af udsigten og det naturlige lysindfald fra samtlige indearealer, hvilket forstærkes af den sydvestlige vending af grunden, og de store dobbeltlagsvinduer som er installeret i alle rum. Der er desuden mulighed for at bygge små 40m² ekstra til, om man ønsker mere plads.

De skønne udearealer består af intet mindre end 150m² L-formet, flisebelagt terrasse, med mulighed for at fange solen lige fra den står op, til den går ned over Marbella i horisonten. Villaen har desuden et lille græsareal med frugttræer, egen infinity-pool og garage.

Med beliggenhed på en af de bedste grunde ved La Capellania i Benalmadena, byens mest eksklusive villaområde – er du sikret ro og sikkerhed, da nabolaget er videooveråget, patruljeres af et vagfirma, og er aflukket bag bom.

Alt i alt er der her tale om en helt ny og moderne ejendom, med beliggenhed i et af Costa del Sol’s mest eftertragtede villakvarterer, 800 meter fra Middelhavet og med en af kystens bedste udsigter. Hvad mere kunne man ønske sig?

Søger du køb af moderne funkisvilla i Benalmadena ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret i Benalmadena, ved det eksklusive La Capellania, i et aflukket og bevogtet villaområde som byder på nogle af kystens allerbedste udsigter. Trods denne priviligerede og forhøjede position, er der ikke længere end at man kan gå til indkøb, restauranter og sågar de badevenlige sandstrande i Carvajal og strandpromenaden i Fuengirola. I bil er der ca. 15 min. til og fra lufthavnen i Malaga og 25 min. til Marbella.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 78€/måned, og dækker de generelle omkostninger, forbundet med drift af hele husejerforeningen, herunder rengøring og belysning af gader, samt videoovervågning og vagtordning.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Funkisvilla med panoramaudsigt til salg i Benalmadena. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3378166

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?