mar 142019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              990.000€€              

 7.385.000 kr.  |    9.627.000 kr.     10.447.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 418m²
TERRASSE
tinyterrace2 80m²
GRUND 
tinyplot 1350m²
SOVERUM 
tinybed 4
BADERUM 
Antal baderum 
5
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2004
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 116€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  1298€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Fantastisk luksusvilla til salg i Benahavis, Spaniens rigeste kommune beliggende i bakkerne bag Marbellakun 10 minutters kørsel fra verdenskendte Puerto Banus havn. Huset ligger fuldstændig ugeneret i et gated og overvåget community, på sin egen 1350m² store private grund, med en overdådig panoramisk udsigt i sydlig retning, udover den grønne foranliggende dal, Marbella nede ved kysten, det glitrende Middelhav og endelig Marokko i horisonten. Huset er opført i 2004, bygget i 2 plan + tilhørende kælder, og fremstår i indflytningsklar stand. De 418m² bolig er fordelt på en stor stue med levende pejs, spise stue, stort køkken med hårde hvidevarer i Bosch og Samsung, og 2 gæste soveværelser med tilhørende badeværelser på underetagen, mens hele øverste etage udgør hoved-suiten, igen med eget badeværelse og stort walk-in skab. I kælderen findes et 4. soveværelse, ligeledes med eget badeværelse, samt en underholdningsstue med hjemme-biograf og bar. Endeligt er der til villaen en stor garage med plads til 3 biler. På ydesiden har huset en dejlig stor have, med en børnevenlig pool, 3 forskellige terrasser samt et overdækket grill-areal. Ejendommen har desuden alarm, aircondition og central varme.

Søger du køb af hus i Benahavis ved Marbella på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Villaen er beliggende i  et gated og patruljeret område i Benahavis, Spaniens rigeste kommune, 10 kilometer fra verdenskendte Puerto Banus og Marbella by. Området er meget smukt, og naturen er velbevaret, hvilket gør det til et af kystens grønneste. Grundet den forhøjede position, er der fra stort set alle ejendomme i området, nogle af de smukkeste udsigter man finder i hele Sydspanien. Ca. 15 minutters gang fra huset findes et lille kommercielt centrum, med supermarked, 5 restauranter, 2 barer, et apotek og en bank. Køretiden til Malaga lufthavn er på 45 minutter.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 116€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af husejerforeningen, herunder rengøring, belysning, renovering og sikkerhed.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Billig bolig Costa del Sol. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
197 – OWNERS LINK

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?