dec 042018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              750.000€€              

 5.596.000 kr.  |    7.267.000 kr.     7.676.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 559m²
TERRASSE
tinyterrace2 100m²
GRUND 
tinyplot 1860m²
SOVERUM 
tinybed 5
BADERUM 
Antal baderum 
5
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
1995
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 75€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  2357€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Fantastisk herskabsvilla til salg centralt beliggende nær centrum af Fuengirola, på en af nabolagets bedst placerede grunde, let forhøjet over sine naboer og med en vidunderlig udsigt udover byen, og videre henover Middelhavet og hele vejen til Afrika. Huset har været til salg igennem en længere periode, og ejerne er nu nået til et punkt hvor de ikke længere ønsker at vente, men få solgt nu, hvilket afspejles stærkt i den massive prisreduktion fra 1.250.000€ til nu bare 750.000€!  Ejendommen trænger til en opfriskning, men er fyldt med karaktér og sin helt egen i forhold til de ejendomme man normalt ser til salg. Bl.a. er der i villaens enorme stue loft til kip løsning med flotte mørke bjælker, så hele rummet åbnes op til tagryggen og gøres dejligt lyst, hvilket har givet plads til en hyggelige hems. Endvidere er der det unikke køkken-alrum, på størrelse med opholdsstuer i mange andre huse, med detaljer bygget op i mursten og træ, samt smukke terra cotta farvede klinker og masser af plads til spisning. Huset er i 2 plan med tilhørende kælder, og huser i alt 5 soveværelser og 5 badeværelser, fordelt på hele 559m² bolig, hvoraf det 5. soveværelse og bad er placeret i en sektion med egen indgang – perfekt egnet til au pair, gæster eller lign. Der er fra samtlige soveværelser udgang til husets have. Villaen har desuden egen vinkælder, værksted, maskinrum og garage med plads til 2 biler. Udvendigt er der en tilsvarende stor grund på 1860m² at boltre sig på, med hyggelige have- og poolmiljøer i forskellige plan, med automatisk vandingssystem og vending mod både øst, syd og vest, hvilket sikre sol fra morgen til aften, og en enestående panoramaudsigt i alle retninger. Her er der virkelig mulighed for at gøre et vaske ægte kup, for dem som søger en villa i en mere klassisk stil end den helt moderne, da de vigtigste grundparametre som beliggenhed, udsigt og orientation (som ikke kan ændres) scorer topkaraktér, samtidig med at prisen er næsten halveret i forhold til oprindelig udbudpris. Slå til nu og spar en formue!

Søger du køb af herskabsvilla nær Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Villaen er placeret i et meget roligt villa-område, primært bestående af stille ensrettede villaveje, lige udenfor Fuengirola centrum, kun 2,5 km. fra Middelhavet. Indenfor 5 minutters gang finder man et mindre kommercielt knudepunkt med et par restauranter, 2 supermarkeder og busstop med forbindelse til strand og bycentrum. Går man 20 minutter yderligere, er man på strand-promenaden i Fuengirola, som byder på alt hvad hjertet begærer af restaurationer, shopping-muligheder, supermarkeder, barer, diskoteker, vandland og selvfølgelig de kilometer lange hvide sandstrande som bl.a. har gjort denne del af kysten så populær gennem årtier. Ca. 15 minutters kørsel fra lufthavnen, og 30 minutter til Marbella.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 75€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele husejerforeningen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Herskabsvilla i Fuengirola ved Malaga Costa del Sol til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R2675621

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?