apr 032018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              279.000€€              

 2.078.000 kr.  |    2.690.000 kr.     2.868.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Rækkehus
BOLIG
 118m²
TERRASSE
tinyterrace2 70m²
GRUND 
tinyplot 70m²
SOVERUM 
tinybed 4
BADERUM 
Antal baderum 
3
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
1990
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 85€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  315€/å.


..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Sjældent udbudt hus med egen have, 4 soverum og terrasser med fantastisk ugeneret Middelhavsudsigt nu til salg til en virkelig attraktiv pris på bare 279.000€. Boligen er uden sammenligning det bedste tilbud lige nu hvis man ønsker et hus på stranden, når man kigger på og sammenligner med lignende ejendomme til salg i Estepona området. Bygget i 3 etager har huset 4 soveværelser, 3 badeværelser, nyere køkken, stor stue med pejs hvorfra der er udgang til egen solrig have, samt flere terrasser på de forskellige etager, hvoraf hovedterrassen har en fortryllende panoramaudsigt henover Middelhavet, og videre til den Nordafrikanske kyst i horisonten. Trods ejendommens alder, fremstår huset i ganske udemærket stand, men ville kunne løftes til næste niveau ved en lettere opfriskning. God central beliggenhed nær butikker og indkøb, hvorfor det egner sig helt perfekt til udlejning også, hvis dette ønskes. Fremvisning anbefales stærkt!

Søger du køb af hus på stranden ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret på stranden i området New Golden Mile, mellem Puerto Banus i Marbella og Estepona by. Fra denne yderst centrale beliggenhed, ud til nogle af kystens bedste strande, er der kort gang-afstand til alle former for butikker, restauranter og byliv. Der er desuden flere gode offentlige forbindelser med bus til både Marbella, Malaga og lufthavnen. Kører man derimod selv i bil til og fra lufthavnen, tager turen ca. 45 minutter pr. vej.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 85€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Hus på stranden Estepona Malaga til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3117001

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?