mar 022019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              349.000€€              

 2.603.000 kr.  |    3.394.000 kr.     3.664.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Rækkehus
BOLIG
 78m²
TERRASSE
tinyterrace2 43m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
1
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
1988
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 116€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  315€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Byhus til salg i Torremolinos med en unik beliggenhed på promenaden og stranden, i det berømte kvarter La Carihuela, omgivet af supermarkeder, restauranter, butikker og havnemiljø. Takket være denne helt centrale placering, er det super nemt at gå til alt det gode som området har at tilbyde. Huset er fordelt på to etager, hvoraf underetagen består af 2 dobbelt-soveværelser samt et lille ekstra rum (bruges som sovekammer), og et renoveret badeværelse. 1. salen huser boligens stue/spisestue med åbent køkken, og adgang til en lækker sydvendt terrasse, lige ud til stranden, og med en uovertruffen udsigt udover havet og promenaden. Fra terrassen er der videre opgang til egen 38m² stor tagterrasse, ideelt egnet til grill, solbadning og samlingssted for venner og familie. Huset lejes meget nemt ud, og ligger placeret kun 10 minutters kørsel fra lufthavnen i Malaga, hvilket gør det til en glimrende investeringsmulighed.

Søger du køb af hus på stranden i Torremolinos ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret helt ud til stranden og promenaden i det populære turistområde Torremolinos, kun 10 minutters kørsel fra Malaga lufthavn. Indenfor blot få minutters gå-gang fra ens hovedør, findes der et bredt udvalg af restauranter, butikker, strande, havnemiljø og direkte togforbindelse til lufthavnen, Malaga centrum samt Fuengirola by. 

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 116€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Hus på stranden Torremolinos Malaga til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3368221

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?