nov 282018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              159.000€€              

 1.186.000 kr.  |    1.547.000 kr.     1.634.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
 75m²
TERRASSE
tinyterrace2 12m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
1
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
1990
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 88€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  325€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Dejlig stueetage lejlighed med havudsigt til salg i Calahonda, til en attraktiv pris på blot 159.000€. Boligen har en rolig placering i et hyggeligt hvidvasket Middelhavs-inspireret byggeri, i gåafstand til restauranter, golf, tennis og de badevenlige strande for foden af Calahonda. Der er i lejligheden 2 soveværelser, ét badeværelse, et rummeligt og fuldt udstyret køkken, og en lys stue hvorfra der er udgang til en 12m² stor sydvestvendt terrasse med flot udsigt til by og vand. Der er en pejs i stuen, og den indglassede terrasse (åbnes eller lukkes helt op/i efter behov) kan bruges hele året rundt. Lejligheden sælges fuldt møbleret, og alle hvidevarer er næsten helt nye. Denne stueetage lejlighed egner sig godt til familier med børn, eller gangbesværede personer, da der er nem ind- og udgang fra lejligheden og ud til gaden og/eller de skønne grønne fællesarealer. 

Søger du køb af stueetage lejlighed ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på in[email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Lejligheden ligger placeret i Calahonda, på strækningen Mijas Costa mellem lufthavnen og Marbella, med ca. 20 minutters kørsel til begge. Nærområdet er meget roligt og veletableret, med en fremragende infrastruktur der byder på både gode golfbaner, masser af sportsfaciliteter, indkøbscentre, restauranter og barer i massevis. Royal Beach, en af områdets mest populære strande, ligger indenfor 5 minutters kørsel fra ejendommen.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 88€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har både på grønne fælleshaver, stort poolområde, fælles parkering og en lille restaurant.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Hyggelig stuelejlighed Calahonda til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3302083

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?