aug 272018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              325.000€€              

 2.424.000 kr.  |    3.150.000 kr.     3.440.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 130m²
TERRASSE
tinyterrace2 80m²
GRUND 
tinyplot 550m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
1976
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 40€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  343€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Super hyggelig villa til salg i Fuengirola i landlig stil, på central beliggenhed kun 750 meter fra strand, by og togstation i Torreblanca. Huset har desuden egen pool, og smuk udsigt til Middelhavet fra den let ophøjede grund det ligger på – en sjældenhed når man bor så centralt i en af kystens “store byer” som Fuengirola. Indvendigt fremstår huset i meget flot stand, i en romantisk spansk stil, med levende pejs, buede åbninger, bjælkelofter, terra cotta gulve og egen bar. Det har 2 gode soveværelser, 2 badeværelser, stue, spisetue, stort køkken og en carport på 15m². Alt i ét plan. Udenom huset er der ca. 400m² frodig sydvestvendt have, med egen pool, grill og masser af hyggelige kroge, hvorfra heldagssolen og udsigten til Middelhavet kan nydes til et koldt glas vin. Meget rolig beliggenhed, for enden af en blind villavej, dog stadig kun minutters gang fra alting og 15 minutters kørsel fra Malaga lufthavn.

Søger du køb af hus i Fuengirola på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Huset er placeret i Fuengirola bydelen Torreblanca, som er specielt grøn og giver nogle fantastiske udsigter udover byen og Middelhavet. Områdets unikke placering på en bakke nær centrum af byen, gør at man kan nyde godt af de fantastiske åbne udsigter, uden at gå på kompromis med afstanden til byliv, strand og offentlig transport. Fra huset er der blot få minutter til alle former for indkøbsmuligheder og faciliteter som byen har at tilbyde. Den kilometerlange strandpromenade som ligger for foden af området, huser et bredt udvalg af restaurater, shopping-muligheder, supermarkeder, barer, diskoteker og selvfølgelig masser af lækre sandstrande som bl.a. har gjort denne del af kysten så populær gennem årtier. Der er desuden nem mulighed for at tage toget fra Torreblanca station til og fra Malaga by samt lufthavn. I bil er der ca. 15 minutter til lufthavnen, og 25 minutter til Marbella.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 40€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele husejerforeningen.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Hyggelig villa med pool til salg Torreblanca Fuengirola. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

no images were found

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3216085

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?