Jan 122016
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             2178.000€€              

 1.327.000 kr.  |    1.722.000 kr.     1.650.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Finca
BOLIG
 100m²
TERRASSE
tinyterrace2 30m²
GRUND 
tinyplot 4250m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
1995
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 15€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 174€/å.


..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Super charmerende Finca lige udenfor den moderne landsby Coín 40 km. fra Malaga lufthavn. En lille perle med reel wow-faktor, perfekt egnet til købere som ønsker at købe en lille autentisk del af Spanien. Med en 4250m² stor medfølgende grund, er der rig mulighed for både at udvide ejendommen, samt anlægge alt hvad hjertet begærer af diverse haver og plantager. Indvendigt er fincaen yderst velholdt, og byder på en hyggelig stue med levende pejs, separat adgang til 2 dobbelt-soveværelser, begge med badeværelser samt et fint trækøkken med alt i hårde hvidevare. Rundt om huset er der terrakotta belagte terrasser, blomstrede hyggekroge og ikke mindst en privat pool perfekt egnet til de varme sommerdage på landet. Der er kun få minutter ind til Coín by, som byder på alt hvad man kan forvente sig af en moderne landsby.

 OMRÅDET
Huset ligger i udkanten af den hyggelig landsby Coín som har knap 23.000 indbyggere og nem forbindelse til både lufthavn og kysten, hvorfra man kan være hjemme på ca. 25 minutter. Lokalsamfundet består mest af spaniere, og byder på alt hvad man kunne forvente sig af en moderne landsby; restauranter, forretninger, supermarkeder, offentlig transport, skoler, torve osv. Se evt. billeder længst nede på siden for at få en følelse af beliggenheden.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for ejendommene udgør kun 15€ månedligt.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Idyllisk sydspansk landejendom Malaga. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R2279429  

Sorry, the comment form is closed at this time.