okt 122012
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

 

2 soverums nyrenoveret lejlighed med beliggenhed kun 20 minutters kørsel fra Malaga lufthavn i idylliske Riviera del Sol må sælges nu inden den ryger på tvangssalg. Ejeren er meget presset, og er villig til at sælge for kun 132.000€, godt 60.000€ under hvad andre 2 soverums boliger bliver solgt til idag (seneste 3 måneder).

Boligen byder på 2 rummelige soveværelser, stor opholdstue med åbent køkken samt ét baderum, alt sammen i meget god stand. Fra stuen er der udgang til sydvestvendt terrasse med den mest fantastiske panorama-udsigt til Middelhavet og Riviera del Sol by, som efter mørkets fremtræden lyser op og skaber et endnu smukkere udsyn.

Fra lejligheden er der ca. 10 minutters gang til Max Beach, som er en af kysten bedste strande. Her findes der en stor restaurant, og blot 1 minut fra stranden ligger Riviera centrum, med flere supermarkeder, restauranter, pubs, cafeer, banker samt et shoppingcenter.

Fællesomkostinger udgør 98€/måned, hvilket går til generel vedligeholdelse af urbanisationen samt de flotte grønne fællesområder samt den opvarmede pool.

Den ideele feriebolig hvad end den beregnes til eget brug, eller udlejning. Tæt på alt, nem adgang med offentlig transport samt en udsigt der mest af alt minder om et maleri.

Køb bolig i malaga område og spar op til 70% igennem Bargainandalucia.

Bolig til salg på Costa Del Sol, skriv til [email protected] for fremvisning eller mere information ,bargainandalucia har mange andre attraktive konkursboliger som ikke er udbudt til salg på websiden ,bed om den opdateret aktuel-tvangssalgsliste nu.

REGISTRER DIG OG BLIV INFORMERET OM NYE TVANGSALG PÅ MAIL 

Kontakt os for fremvisning – 0034 673 794 599.

 

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?