okt 192012
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

Lækker duplex-penthouse med 2 soverum udbydes nu som tvangssalg fra banken, beliggende i Riviera del Sol i første række til Miraflores Golf og under 1 km. til havet og Riviera centrum med shoppingcenter, butikker, restauranter, cafeer og supermarkeder.

Boligen er stærkt reduceret, og har oprindeligt kostet 220.000€, men er nu grundet sælgers situation blevet overtaget af banken og sælges til næsten halv pris. Den byder på 2 plan, hvoraf underetagen består af en lys og luftig stue med tilhørende badeværelse, soverum samt en stor syd og sydøstvendt terrasse med fantastisk golf, pool, by samt havudsigt.

Fra stueplan fører en spiraltrappe op til 1. etagen som består af et master bedroom, endnu et badeværelse og en endnu mere fantastisk terrasse med samme fantastiske udsigt over Miraflores Golf og Middelhavet i baggrunden.

Boligareal er på 85m2 mens terrasserne tilsammen udgør 35m2.  Der er brugsret til 2 swimmingpools som vender ud mod golfbanen, og masser af parkeringsplads bag urbanisationens aflukkede murer. Dog har netop denne lejlighed som en ud af få, en tilhørende privat plads i aflukket undergrundsgarage.

Virkelig et godt køb, til en helt fantastisk pris.

Kontakt os for fremvisning – 0034 673 794 599.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?