Mar 122018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             2850.000€€              

 6.331.000 kr.  |    8.155.000 kr.     8.639.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 209m²
TERRASSE
tinyterrace2 110m²
GRUND 
tinyplot 2000m²
SOVERUM 
tinybed 5
BADERUM 
Antal baderum 
5
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
1970
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 0€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 583€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Dette ejendom skal opleves, da ord ikke kan retfærdiggøre dens unikke skønhed. Sjældent udbudt, sydvendt, liebhaver villa i gang-afstand til den kendte Mijas Pueblo, også kendt som “den hvide landsby”, først sat ned med 150.000€, og nu igen med 100.000€ grundet ejerens ønske om at sælge nu. Dette fantastiske hus har en sydlig orientation, og byder på omfattende terrasseplads samt en af de bedste udsigter vi har set på Costa del Sol: 280 graders fuldstændig ugenert panorama view til de omkringliggende andalusiske bakker, videre henover kystbyerne i Mijas Costa og endelig udover det smukke Middelhav med Marokko og Atlasbjergene som kulisse. Villaen er beliggende i et roligt område kun 2 km. fra den berømte Mijas Pueblo, og blev totalrenoveret i 2012, hvor der blev installeret nyt køkken, vinduer, el, VVS, satellit-tv samt varm/kold aircondition. Huset er fordelt på 2 plan og huser følgende, fordelt på 209m² bolig: Lille kontor, hyggestue, hoved stue med elegant marmor pejs og levende gas brændeovn, spisestue og køkken på øverste etage, og 3 store sovværelser med egne badeværelser på nederste etage. Stort set alle rum i hele villaen har udgang til terrasse, og dermed husets dejlige pool-område. Til huset er der desuden en separat lejlighed med åbent stue/køkken og 2 soveværelser, begge med eget bad. Ejendommen har derudover også garage med strøm og vandtilslutning, samt et udendør, overdækket vaskeområde. Den modne have byder på en lang række eksotiske frugttræer og har eget, fuldt integreret vandings- og lyssystem. Ejendommen er let tilgængelig, og ludthavnen nås på bare 20 minutters kørsel fra hoveddøren,via motorvej A7. Alle former for indkøb og rekreationsmuligheder, herunder vandparker, golfbaner, ridemuligheder og shopping, ligger ligeledes i nærheden. Købere på udkig efter en investeringsmulighed, egner huset her sig særdeles godt, da der foreligger dokumentation for en udlejningindtægt på 20.000€ fra april til oktober 2016, alene for hovedhuset. 

Leder du efter en luksuriøs liebhaver villa med overdådig udsigt omkring Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har dog tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Huset ligger på en naturskøn adresse, i fredede grønne omgivelser, lige udenfor Mijas Pueblo. Grundet denne unikke placering, er grunden fuldstændig ugeneret, og man er sikret den fantastiske udsigt for altid. På blot 15 minutters gang npr man ind til den super hyggelige og autentiske bjerglandsby pueblo, også kendt som “den hvide by”. Mijas er meget charmerende, og et afbræk fra den travle turistprægede kyststrækning, påbydende en bred vifte af hyggelige tapas-restauranter og lokale specialforretninger, smuk pueblo-arkitektur med små blomsterpyntede torve, smalle gader og afkroge, og sidst men ikke mindst udgør lokale spaniere en overvejende del af befolkningen. Der puebloen direkte linier med offentlig transport til kysten og derfra lufthavnen. I bil er der ca. 20 minutter til lufthavnen.  

 FORENINGEN
Huset er ikke en del af nogen forening, og betaler derfor ikke fællesudgift.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599


BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Luksus lejlighed Calahonda Malaga Sydspanien. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R2754386

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?