jan 252019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              FRA 155.000€€              

 1.157.000 kr.  |    1.507.000 kr.     1.593.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejligheder
BOLIG
 55-134m²
TERRASSE
tinyterrace2 17-118m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 1-3
BADERUM 
Antal baderum 
1-2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2020
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
27 helt nye luksus-lejligheder og penthouses til salg helt centralt i Fuengirola, i kort gang-afstand til alt fra strand og butikker til tog og buslinjer med forbindelse til lufthavnen og den pulserende storby Malaga. Her er der tale om et moderne nybyggeri af højeste klasse, på en af Fuengirolas absolut sidste byggegrunde, når den helt centrale beliggenhed til strandpromenaden tages i betragning. Hvem havde troet at du nu kunne nyde Middelhavslivet i dit sprit nye hjem, kun 200 meter fra stranden, nær det gamle og forlængst bebyggede Fuengirola centrum. Projektet tilbyder noget for enhver, med både 1, 2 og 3 soverums enheder, generøst fordelt over 55-134m² bolig, og tilhørende terrasser fra  17-118m². Indvendigt er alle de nye hjem holdt i lyse materialer med store gulv-til-loft vinduer, hvilket åbner op for de smukke udsigter ude som inde, og byder det milde klima og naturlige lysindfald langt ind i din stue. Byggeriet tilbyder desuden en bred vifte af fællesfaciliteter som gør det, i forvejen lette liv på Costa del Sol, endnu lettere: Gym, swimmingpool, sauna og egne sportsarealer. 

Søger du køb af ny moderne bolig ved i Fuengirola på Costa del Sol, er disse boliger yderst velegnede. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Dette nye byggeprojekt ligger placeret nær centrum af Fuengirola, kun 200 meter fra Midelhavet. Fra denne meget centrale lokation træder man ret ud til alle former for dagligdags-faciliteter, samt den kilometerlange strandpromenade som byder på alt hvad hjertet begære af restaurationer, shopping-muligheder, supermarkeder, barer, diskoteker og selvfølgelig de kilometer lange hvide sandstrande som bl.a. har gjort denne del af kysten så populær gennem årtier. Der er mulighed for at tage toget fra Torreblanca tog-station få minutter fra ens hoveddør – direkte til og fra Malaga by samt lufthavn. I bil er der ca. 15 minutter til lufthavnen, og 25 minutter til Marbella.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for disse boliger er endnu ikke fastsat. Ejerforeningens arealer har både på grønne fælleshaver, poolområde, gym, sauna, sportsarealer og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Luksuriøse moderne nye boliger til salg Fuengirola. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
Development: BlueWave Torreblanca

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?