mar 022019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              276.000€€              

 2.059.000 kr.  |    2.684.000 kr.     2.898.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Penthouse
BOLIG
 75m²
TERRASSE
tinyterrace2 105m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
2010
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 166€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  570€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Fantastisk og fuldstændig indflytningsklar luksus penthouse-lejlighed til salg i Calahonda, beliggende i et af Mijas Costa’s mest velholdte og eftertragtede urbanisationer. Ikke nok med det, får du her en bolig med en af kystens allerbedste panorama-udsigter, ikke bare fra terrassen, men allerede når du træder ind i penthousen, grundet den åbne planløsning og de store glaspartier på facaden ud til terrassen. Boligarealet består af 2 soveværelser, hvoraf master-bedroomet har eget bad, et 2. badeværelse, en stor stue med spisestue, åbent køkken, og endelig udgang til en kæmpe privat terrasse på hele 105m², placeret på det sydvestlige hjørne af bygningen. Man har dermed ingen boende på hverken højre side eller over sig. Terrassen byder udover den maleri-lignende udsigt til vand, by og bjerge, desuden på en jacuzzi og både overdækkede samt åbne arealer, der egner sig godt til alt fra læsning af morgenavisen, til solbadning og lækker aftensmad fra grillen i stjernernes skær. I hele lejligheden, som er fra 2010, er der integreret aircondition, el-rulleskoder og smukke cremefarvede marmorgulve. Fra ejendommen er der kort gang-afstand til en restaurant, en bar og et lille dagligvarer-marked. En bolig der bare skal opleves!

Søger du køb af penthouse-lejlighed i Calahonda på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Lejligheden ligger placeret i Calahonda, på strækningen Mijas Costa mellem lufthavnen og Marbella, med ca. 20 minutters kørsel til begge. Nærområdet er meget roligt, og består primært af nyere boligkomplekser, beliggende på lukkede veje. Området har en fremragende infrastruktur med både gode golfbaner, sportsfaciliteter, indkøbscentre, restauranter og barer i massevis. Fra boligen er der gang-afstand til en restaurant, en bar og et mini-marked, samtidig med at Royal Beach, en af områdets mest populære strande, ligger indenfor 5 minutters kørsel fra ejendommen.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 166€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har både grønne fælleshaver, 3 poolområder, elevator, sikkerhedsvagt, og aflukket p-kælder samt opbevaringsrum i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Billig bolig Costa del Sol. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3308611

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?