feb 142020
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              940.000€€              

7.023.000 kr.  |    9.439.000 kr.     9.853.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome
Villa
BOLIG
205m²
TERRASSE
tinyterrace2 90m²
GRUND 
tinyplot 1096m²
SOVERUM 
tinybed 4
BADERUM 
Antal baderum 
3
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild
1989
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 80€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  900€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Her er en meget sjælden mulighed for at blive ejer af en af Benalmadena’s mest attraktive grunde, beliggende i det eftertragtede og aflukkede La Capellania et stenkast fra den hyggelige Benalmadena Pueblo. Ud af de 450 villaer som findes i området, er huset her i top 3% over de af dem, som har den bedste udsigt og mest afskærmede/private have.

Den frodige have på 1096m² ligger fuldstændig ugeneret, og har en 270 graders udsigt af en anden verden – fuldstændig åben med ingenting foran sig. Fremfor ser man det smukke azurblå Middelhav med Nordafrika’s Atlas-bjerge i horisonten, mod sydvest ses Fuengirola by og bugt som lyser smukt op så snart mørket falder på, og endelig har man Mijas bjergene på højre side, som i smuk harmoni med dagens sidste timer, byder på nogle af kystens smukkeste solnedgange. Haven byder på et hav af hyggelige kroge, flotte palmer, frugttræer, kaktusser og lækre terrasse-arealer med både grillplads, skygge-afsnit og selvfølgelig privat swimmingpool. Er man til sol, udsigt og privatliv – fås det simpelthen ikke bedre end her!

Trods de helt fantastiske udenomsarealer stopper lækkerierne ikke her. Selve villaen, som er i ét plan, har for nyligt gennemgået en stor renovering, og fremstår stort set som ny, udført i en moderne stil hvor man dog har bibeholdt respekten for Middelhavsstilen samtidigt.

Der er hele 4 gode soveværelser i huset, hvoraf 2 har indbyggede skabe og udgang til haven, 3 badeværelser, åbent køkken, sauna og sidst men ikke mindst en stor og lys stue med hyggelig pejs, hvorfra man får samme skønne udsigt udover Middelhavet og Fuengirola som fra haven.

Huset som er aflukket bag mur, har p-plads til 4 biler på grunden og ligger desuden placeret i et område som er aflukket og overvåget (patruljer) af vagtfirma. 

Søger du køb af luksus panorama-villa til salg i Benalmadena ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Villaen er placeret nær Benalmadena Pueblo, i det eksklusive nabolag La Capellania, der er aflukket og bevogtet, og kendt for at byde på nogle af Sydspaniens mest fantastiske udsigter. Trods denne priviligerede og forhøjede position, er der ikke længere end at man kan gå til indkøb, restauranter (både ved kysten og/eller i Puebloen) og sågar de badevenlige sandstrande i Carvajal og strandpromenaden i Fuengirola. I bil er der ca. 15 min. til og fra lufthavnen i Malaga og 25 min. til Marbella.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 80€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele husejerforeningen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Luksus panorama-villa til salg i Benalmadena. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3599912

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?