okt 042019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             355.000€€              

2.650.000 kr. |    3.556.000 kr.    3.845.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome
Penthouse
BOLIG
94m²
TERRASSE
tinyterrace2 128m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Øst/Vest
BYGGEÅR 
tinybuild
1990
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 142€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 842€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Suveræn og sjælden chance for at gøre et ekstraordinært godt køb, i form af denne penthouse med egen tag-terrasse og pool, beliggende i 2. linje til stranden i Marbella. Sidste gang en lignende (ikke renoveret) 2-værelses penthouse blev solgt i dette kompleks, var salgsprisen 585.000€ – mens der i skrivende stund er en 3 værelses penthouse til salg for 990.000€ – blot for at understrege hvor godt et tilbud dette er. Sælgeren ønsker grundet personlige årsager at sælge hurtigt, hvorfor prisen er sat som den er – så har boligen interesse, anbefaler vi at tage kontakt til os med det samme.

Indvendigt har boligen 94m² at gøre godt med, fordelt på 2 soveværelser, 2 badeværelser med brus, en stor stue med pejs og et nyt køkken i hvid højglans. På begge sider af penthousen (mod øst og mod vest) er der udgang til store terrasse, den ene med udgang fra stuen og med udsigt til fællesarealerne og poolområdet, mens den anden nyder godt af en flot åben golf-udsigt og delvis havkig.

Boligens perle, den 86m² store private tagterrasse, tilgås fra en ordinær trappe (ikke vindeltrappe), og byder på en smuk udsigt til både Middelhavet, golf, bjerge og Marbella by. Den har desuden egen pool, grill, lounge-areal og mulighed for delvis overdækning.

Dette er et af de tilbud som kun byder sig et par sjældne gange om året, og leder du efter bolig i Marbella områder, samtidig med at gøre en fantastisk handel, har du tilbudet nu og her!

Søger du køb af luksus penthouse med egen pool i Marbella på Costa del Sol i Spanien, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Ejendommens lokation er helt central i Marbella, 3 km. fra centrum, og i 2. række (250 meter) fra stranden og Middelhavet. Nær penthousen starter byens populære og smukke 8 km. lange strandpromenade, som strækker sig hele vejen fra den gamle by og indtil eksklusive Puerto Banus havn. Langs den idylliske rute findes et hav af strandbarer, chiringuitos, restauranter, supermarkeder og badevenlige sandstrande med masser af fysiske aktiviteter for børn og voksne. 

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 142€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har både grønne fælleshaver, poolområde og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Luksus penthouse med egen pool i Marbella. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?