mar 022019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              272.000€€              

 2.029.000 kr.  |    2.645.000 kr.     2.867.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
 140m²
TERRASSE
tinyterrace2 55m²
GRUND 
tinyplot 140m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Vest
BYGGEÅR 
tinybuild 
2002
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 300€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  420€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Attraktiv ferielejlighed til salg i det eksklusive Los Flamingos resort, placeret i et af kystens mest veldrevne og bedst velholdte byggerier, kun 2,3 km. fra stranden og 10 minutters kørsel til Puerto Banus i Marbella. Denne store luksus-lejlighed huser et indendørs boligareal på hele 140m², med dertil hørende terrasser og have på begge sider, perfekt egnet til dem som både ønsker morgen- eller aftensol, en rolig beliggenhed samt høj sikkerhed. Lejlighederne i dette kompleks er ret unikke i sin stil, da man har formået at smelte et moderne look perfekt sammen med en mere spansk og traditionel Middelhavsstil. Boligen har smukke rustikke gulve i lys sten, funktionel pejs i den store lyse stue, 2 soveværelser med udgang til terrasser, 2 badeværelser, rummeligt køkken og 2 terrasser/haver – en mindre baghave med terrasse vendende mod øst, og en stor forhave, med lækker overdækket terrasseplads, samt en hyggelig lille græsplæne, hvorfra der er smuk udsigt til poolområde, havet og foreningens altid perfekt holdte haver. Dette er en beliggenhed og lejlighed der oser af kvalitet, ro og charme – og det altsammen stadig indenfor få minutters afstand til alle dagligdagens fornødenheder. 

Søger du køb af feriebolig nær Marbella på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret i det eksklusive område Los Flamingos i Benahavis, som er Spaniens rigeste kommune, og et af ​​de mest eftertragtede og eksklusive boligområder på Costa del Sol. Et område hvor luksus og sikkerhed er i højsæde. Dalen omkring boligen byder på 3 golfbaner i verdensklasse, et af ​​verdens fineste hoteller (som for nylig var vært for Michelle Obama), en spa og 3 restauranter. Hele området ligger på en ophøjet position, som sikrer en følelse af fred, ro og privatliv, mens det er et spørgsmål om få minutters kørsel, før man er ved Middelhavet og de travle marinaer i Puerto Banus og Marbella. Hele dalen blev i sin tid planlagt til mindste detalje, for at give en følelse af plads, naturlig skønhed og en utrolig udsigt, hvilket gør boliger i området til en meget efterspurgt varer, der anses for at være en af ​​de bedste investeringer man kan gøre på Costa del Sol. Dette ses også tydeligt i forhold til at en række luksuriøse 5-stjernede hoteller som Kempinski Resort Hotel, et af de førende hoteller i verden, og også den tidligere nævnte Villa Padierna Palace Hotel, som er uovertruffen i kvalitet og prestige, har valgt at placere sig her. Udover nærområdets 3 golfbaner, findes der i kort afstand fra ens hoveddør en rideskole, Selwo Safari Park og en række strandklubber såsom Tikitano og det fine shoppingcenter Laguna Village, som ligger helt ud til Middelhavet, omringet af flere fantastiske badestrande.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 300€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningen har 24 timers sikkerhedsvagt tilknyttet, og huser store grønne fælleshaver, 2 store poolområder og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Luksus stuelejlighed med have Benahavis Marbella. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3169813

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?