dec 202019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             495.000€€              

3.698.000 kr. |    4.939.000 kr.    5.186.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome
Villa
BOLIG
268m²
TERRASSE
tinyterrace2 100m²
GRUND 
tinyplot 11.400m²
SOVERUM 
tinybed 4
BADERUM 
Antal baderum
3
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2006
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 0€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 660€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Fritstående villa med pool til salg i Malaga, på en priviligeret beliggenhed i bakkerne bag Torre del Mar. Huset nyder godt af det man roligt kan kalde for en fuldstændig fantastisk panorama-udsigt, pga. sin fuldstændig ugenerte position 400 meter over havets overflade.

Ejendommen er bygget i ét plan, med egen swimming pool og en kæmpe stor tilhørende grund på over 11km², beliggende i fred og ro, omringet af den smukke Andalusiske natur – en perfekt kombinationen af ​​landlig følelse og overdådigt liebhaveri.

Huset er af nyere konstruktion (2006), bygget af hollandske bygherrer, og byder på mange lækre detaljer i god kvalitet. Gennem hele byggeprocessen har det været altafgørende at få det bedste ud af den maleri-lignende udsigt som grunden har, hvorfor man har sørget for at indkoroperere store vinduespartier samt opført alle værelser og rum med højt til loftet, og valgt en orientation på huset, som sikrer både solen og det smukke view.

Boligen har 4 store soveværelser, 3 badeværelser, en opholdsstue, en spisestue, stort delvist åbent køkken og et bryggers. Alle 4 soveværelser har aircondition, indbyggede skabe og direkte udgang til terrasserne, mens opholdsstue, spisestue, køkken, master soveværelset og alle 3 badeværelser har gulvvarme. Køkkenet er fuldt monteret, og kommer med Siemens induktionskomfur, opvaskemaskine fra ​​Miele, og køleskab, fryser samt emhætte fra Liebherr. 

På ydersiden af huset finder man den 50m² store, solcelle-opvarmede, saltvandspool med tilhørende toilet og bruser, samt en dejlig have med frugttræer, som er anlagt i forskellige niveauer. Der er desuden plads til parkering af flere biler på ejendommens grund, som er lukket af bag elektrisk port.

Et perfekt nyt hjem for dig som søger en ejendom med pool i luksusklassen, og som samtidig sætter pris på en placering der for altid sikrer samme fænomenale udsigt, privatliv og sikkerhed som du får idag!

Søger du køb af luksusvilla med panorama-udsigt i Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Villaen er placeret i udkanten af Malaga by, på en rolig tilbagetrukket adresse, 400 meter over havets overflade i grønne bakker og flot natur. Fra huset er der under 10 min. kørsel ned til kysten og nærmeste indkøbscenter og strand, mens turen til og fra lufthavnen tager 35 min.

 FORENINGEN
Der er ingen fællesudgift forbundet med ejerskab af denne bolig.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Luksusvilla med panorama-udsigt til salg i Malaga. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3172948

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?