dec 142018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              795.000€€              

 5.934.000 kr.  |    7.742.000 kr.     8.189.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 166m²
TERRASSE
tinyterrace2 180m²
GRUND 
tinyplot 500m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2017
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 30€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  635€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Lækker nyopført villa i moderne stil med panorama udsigt til salg i Estepona, kun 400 meter fra nærmeste badestrand og 250 meter til hyggelig lille strandpromenade. Huset ligger i et hyggeligt villaområde som primært består af rolige og lukkede veje, lige udenfor Esteponas vestlige bygrænse. Det 166m² store boligareal er fordelt over 2. etager, med 2 soveværelser, ét badeværelse, stor åben stue med amerikaner køkken og udgang til sydvendt have på grundniveau, mens master suiten findes på 1. salen, med tilhørende badeværelse og walk-in closet. Hele huset har aircondition, dobbeltlagsruder og flotte cremefavede klinkegulve som er ført videre ud på boligens solrige terrasse-arealer. Grunden har en overskuelig størrelse på 500m², med en sydvendt have, egen swimmingpool og en udsøgt udsigt til Middelhavet og Afrika fra stort set alle vinkler. Villaen er desuden bag mur, med gate og plads til at parkere 2 biler indenfor ens grund. Der er mulighed for at tilbygge garage eller carport hvis det ønskes. 

Søger du køb af moderne villa i Estepona ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Villaen er placeret lige udenfor Estepona by, en ideel beliggenhed med et stort udvalg af spisesteder, tapasbarer, butikker og indkøbsmuligheder lige i nærheden. Den gamle Estepona bymidte oser af ægte spansk charme, med sine mange små smalle blomsterfyldte stræder, torvet, kirken og de mange lokale indbyggere. Der er fra huset kun 400
 meter til nærmeste badevenlige strand, samt 250 meter til strandpromenaden som efter planen skal forlænges helt ind til Estepona centrum, og den hyggelige havn, som igen byder på en bred vifte af spisesteder og lystbåde for de maritim-interesserede. Til og fra lufthavnen tager turen ca. 50 minutter i bil via motorvej.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 30€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af husejerforeningen, herunder belysning, rengøring og renovation.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Ny moderne luksusvilla til salg i Estepona. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3270958

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?