jan 252019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              269.000€€              

 2.008.000 kr.  |    2.616.000 kr.     2.766.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
 94m²
TERRASSE
tinyterrace2 12m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
1985
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 135€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  920€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Suverænt beliggende ferielejlighed til salg i Benalmadena ved Malaga, helt ud til fantastisk badevenlig strand og promenaden som fører til den populære Puerto Deportivo havn. Lejligheden har netop gennemgået en omfattende renovering, og har fået nye gulve, badeværelser, køkken, belysning, indbyggede skabe og aircondition system. Med beliggenhed på 3. etage, i dette lille intime byggeri nær Benalmadena centrum, er der fra boligens syd/sydvest-vendte terrasse, smuk ugenert udsigt henover stranden og Middelhavet. Indvendigt har boligen 2 soveværelser, begge med egne badeværelser samt en meget stor stue, med amerikaner køkken. Der er bus, strand, indkøbsmuligheder og restauranter, altsammen indenfor 2 minutters gang fra ens hoveddør. Fantastisk egnet for udlejning, hvor blot et par ugers leje, vil dække samtlige udgifter på årsbasis. Unik og sjælden chance for at få nyt og moderne, i et ældre fuldt etableret område helt ud til vandet, til så lav en pris!

Søger du køb af bolig på stranden til salg ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Denne skønne lejlighed ligger placeret i 1. række til stranden, på promenaden blot 80 meter fra Middelhavet, i centrum af Benalmadena Costa. Lige rundt om hjørnet findes områdets 2 bedste og mest badevenlige sandstrande, samt alle former for infrastruktur: strandpromenade, masser af restauranter, butikker, offentlig transport (bus og tog), skoler og indkøbsmuligheder. Kun 15 minutters kørsel til og fra lufthavnen i Malaga.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 135€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har et lille hyggeligt poolområde og parkering bag port. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Moderne lejlighed på strandpromenaden i Benalmadena Malaga til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R2961395

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?