Mar 082018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              1.750.000€€              

 13.037.000 kr.  |    16.936.000 kr.     17.916.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 635m²
TERRASSE
tinyterrace2 180m²
GRUND 
tinyplot 1000m²
SOVERUM 
tinybed 5
BADERUM 
Antal baderum 
4
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
1977
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 75€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  1960€/å.


..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Denne helt fortryllende fritstående luksusvilla med egen pool med beliggenhed i gang-afstand til Malaga centrum, er som taget ud af et boligmagasin, og nu sat til salg for 1.750.000€. Med adresse i det eksklusive El Morlaco kvarter blot 2 km. fra havnen i Malaga, er der her mulighed for at komme til at eje en villa som på alle fronter skiller sig ud: Fænomenal udsigt, fantastisk stil og kvalitet samt en eksklusiv beliggenhed med nærhed til by, vand og lufthavn. 

Huset er oprindeligt fra 1977, men gennemgik for nyligt en fuldstændig gennemført renovation, hvorfor det idag fremstår som nærmest nybygget, men detaljer som åben pejs, elevator, stort åbent samtale-køkken,  poolbar, alarm og fuldt automatiseret domotics system i hele hjemmet. Her er intet overladt til tilfældighederne, og hver eneste detalje i denne skønne villa, er designet med henblik på at imødekomme de mest krævende ejeres behov.  At finde det perfekte hus er næsten en umulighed da alle mennesker er forskellige, men efter at have set dette hjem, er vi sikre på at de fleste vil finde ud af, at drømmen er tættere end de lige troede. 

Den særlige placering, på en forhøjet grund i et fuldt etableret nabolag, er en garanti for at husets nye ejere, kan nyde Middelhavets unikke lys med dets endeløse solopgange over havet og idylliske solnedgange i rødlige og violette nuancer og farver, til et glas koldt sangria året rundt, og for altid. Alt i dette unikke hjem, er designet og orienteret med store glaspartier og orientering mod sydvest, for netop at give de magiske udsigter fra stort set en hvilken som helst afkrog af boligen.

Alt i alt et hus i en klasse for sig selv, på en priviligeret og eksklusiv adresse, blot få minutters gang fra alle former for restauranter, butikker og strande, samt 15 minutters kørsel til lufthavnen i Malaga. 

Søger du køb af moderne liebhaver panorama villa Malaga by på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Huset er placeret i Malaga bydelen El Morlaco, kun 2 km. øst for bymidten, og 15 minutters kørsel fra lufthavnen. Nabolaget er hovedsageligt beboet af personer fra høje sociale klasser, og har vist sig at være en bekvem base for dem, der arbejder i Malaga, men foretrækker havbrise og nærhed til strande, samt den relative ro som findes når man kommer lidt udenfor centrum. Trods kystens popularitet og turisme, har området formået at vedligeholde sin tilbagelænede atmosfære, uden dog at gå på kompromis med et bredt udvalg af spisesteder, tapas-barer og lokale chiringuitos. Rækker dette ikke, er man på få minutter inde i Malaga, som er Spaniens 6. største by med sine 542.000 indbyggere, og byder på nærmest uendelige af muligheder for at gå på opdagelse, uanset om man er til shopping, kultur, gastronomi eller vil være aktiv.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 75€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af husejerforeningen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Luksusvilla Malaga Costa del Sol til salg. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

 

 

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
290081  not on Resales

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?