feb 222019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              288.000€€              

 2.148.000 kr.  |    2.803.000 kr.     3.044.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
 78m²
TERRASSE
tinyterrace2 18m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
2015
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 180€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  850€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Fantastisk feriebolig til salg i Marbella, med den skønneste naturudsigt henover smukke grønne arealer, og videre udover det azurblå Middelhav samt Afrika i horisonten. Lejligheden ligger i det moderne og luksuriøse Samara Resort, et af Marbella øst’s mest kendte, eksklusive og veldrevne boligkomplekser, med verdensklasse fælles-faciliteter, 24 timers overvågning og en fantastisk rolig beliggenhed i bakkerne bag Marbella – dog stadig kun 3 km. fra de mange lækre lokale sandstrande i Los Monteros. Boligen er muligvis den bedste af alle 2 soverums enheder i hele komplekset, med placering i en af de kun 3 frontale blokke, hvorfor man har fuldstændig fri, ugenert udsigt, samtidig med at man får den perfekte vending mod sydvest, som sikre sol hele dagen til langt ud på aftenen. Boligens areal udgør i alt 96m², fordelt på en dejlig lys stue med store vinduespartier der åbner op for den sublime udsigt, et åbent køkken med elementer i hvid højglans, 2 gode soveværelser med indbyggede skabe, hvoraf master bedroomet har eget stort bad med både kar og brus, samt en dejlig stor terrasse som tilgås fra alle boligens rum. Fra terrassen er der 180 graders ugenert udsigt til grønne bakker, dale, nogle af ejendommens grønne fællesarealer og selvfølgelig vandet og Marokko på den anden side af Middelhavet. Der er aircondition i alle rum. Lejligheden henvender sig til den kræsne køber, som kun ser sig tilfreds med det bedste hvad byggekvalitet, sikkerhed, beliggenhed og faciliteter angår. Den ekseptionelle placering i rolige, frodige, grønne omgivelser i Marbella, kun 10 minutter fra centrum, 15 minutter fra Puerto Banus, 5 minutter fra stranden, 10 minutter fra golf og 35 minutter fra lufthavnen i Malaga, opfylder stort set alt hvad man kunne ønske sig fra den perfekte feriebolig, hvilket tydeligt ses i den dokumenterede lejeindtægt som rammer hele 8-9% af boligens pris i årligt afkast. Med til lejligheden følger et privat opbevaringsrum og p-plads i fælles, aflukket p-kælder. En fantastisk bolig, på en fantastisk beliggenhed, i et fantastisk kompleks, til en fantastisk pris – intet mindre. Ring for fremvisning, denne perle skal opleves live!

Søger du køb af moderne luksuslejlighed i Marbella på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret roligt i Marbella øst’s bakker, i det eftertragtede Los Monteros, kun 10 minutters kørsel fra det historiske Marbella bycentrum, 15 minutter fra verdenskendte Puerto Banus og 5 minutter fra gode badevenlige sandstrande i området. Omgivet af fredede grønne arealer, er det svært at finde en mere naturskøn, men på en gang central beliggenhed, langs hele Costa del Sol. 

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 180€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer er blandt de bedste på hele solkysten, og huser store grønne fælleshaver i forskellige niveauer, 3 udendørs poolområder hvoraf det ene har børnepool, indendørs opvarmet pool, gym, sauna, shuttle-bus, 24 timers overvågning/vagt, og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Moderne luksus ferielejlighed Marbella Costa del Sol. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3208765

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?