nov 092018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              465.000€€              

 3.468.000 kr.  |    4.421.000 kr.     4.767.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
 100m²
TERRASSE
tinyterrace2 25m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
3
ORIENTATION 
tinycompas Vest
BYGGEÅR 
tinybuild 
1994
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 97€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  310€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Totalt nyrenoveret luksus-lejlighed lige overfor Puerto Banus i Nueva Andalucia til salg. Denne lækre, netop færdiggjorte, lejlighed har 3 soveværelser, hvoraf 2 af dem har egne badeværelser, mens det 3. soveværelse deler badeværelse med dagligstuen. Lejligheden er blevet renoveret i moderne nordisk stil, af materialer af høj standard og med stilfulde detaljer som de store industrielle glaspartier i soveværelset, badeværelser i grå marmor med guld detaljer på armaturer, og en stor åben planløsning med køkken forbundet til stue og terrasse. Der er dobbeltglas i alle vinduer mod terrassen. Hoved-soveværelset og det 3. soveværelse har vinduer vendende ud mod foreningens fælleshave og poolområde. Den rummelige terrasse på 25m² vender mod vest, og har et indbygget udendørs køkken og vaskemaskine, samt en dejlig byudsigt med masser af aftensol. Det hyggelige byggeriet er lukket af, og har masser af parkering for både ejere og gæster.  Perfekt til familier med børn, og ideel som en udlejningsinvestering.

Søger du køb af lejlighed i Puerto Banus på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret i 50 meter fra indgangen til Puerto Banus, i det stærkt eftertragtede område Nueva Andalucia i Marbella, der også er kendt som hjemstedet for “The Golf Valley”. Fra denne fantastiske beliggenhed har man blot 5 minutters gang-afstand til lokalområdets kommercielle knudepunkt Centro Plaza, hvor der findes en lang række gode barer, restauranter og supermarkeder. På blot 5 minutter yderligere gang, er man ved badevenlige strande samt Puerto Banus, som er en af Europas mest velkendte marinaer. Havnen blev bygget af den lokale forretningsmand og ejendomsudvikler José Banús og blev åbnet i maj 1970. Stedet er kendt for sit luksuriøse præg med eksklusive forretninger og hyppige anløb af store lystbåde i millionklassen, tilhørende verdens jetset. Her findes ligeledes et bredt udvalg af restauranter, strand-barer, shoppingcentre og transport-forbindelser til og fra lufthavnen i Malaga. Desuden ligger ejendommen i smørhullet, kun 5 minuters kørsel til 3 af kystens mest prominente golfbaner. Der er ca. 40 minutters kørsel til og fra lufthavnen i Malaga.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 97€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har en grøn grønne fælleshave samt et hyggeligt poolområde. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Billig bolig Costa del Sol. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
M349810

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?