apr 262019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..   c          680.000€€              

5.077.000 kr. |    6.571.000 kr.    7.228.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome
Villa
BOLIG
 160m²
TERRASSE
tinyterrace2 40m²
GRUND 
tinyplot 728m²
SOVERUM 
tinybed 4
BADERUM 
Antal baderum
3
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2018
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 80€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins 680€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Luksuriøs design-villa til salg i Sotogrande, et stenkast fra en af verdens mest prominente golfbaner i form af Valderrama, og i kort køreafstand til havnen, gode badevenlige sandstrande og en bred vifte af restauranter, butikker og sportsfaciliteter.

Villaen som er opført i 2 plan, er netop færdiggjort, og fremstår derfor i ubrugt og perfekt stand – bygget i materialer af høj kvalitet, henvendt købere fra norden, som sætter pris på en åben planløsning, store vinduespartier, en rolig og sikker adresse, samt en panoramisk udsigt af den anden verden.

På grundniveau har huset sin entré, som leder direkte ind i den store opholdsstue, med sit åbne samtalekøkken, og store frontale glasfacade, der åbner op for det fantastiske view henover Middelhavet og helt over til Atlas-bjergene i Marokko. Fra stuen er der tilgang til ét af husets i alt 4 soverum,  et badeværelse og de lækre udearealer, herunder en overdækket terrasse med spiseplads, stor sydvendt have og den private infinity-pool. Øvre plan huser yderligere 3 soveværelser, og 2 badeværelser – ensuiten med sit eget bad og udgang til solterrase.

Grundet sin beliggenhed i eksklusive Sotogrande, nyder man her godt af den omfattende sikkerhed som findes i området – nogle af kystens mest velhavende boligejere er bosat her, hvorfor der er investeret store summer i at man kan føle sig tryg. 

Om man er til golf eller ej, kan nærområdet tilfredsstille stort set alle, med 3 af kystens mest prominente golfbaner, samt Sotogrande cricket og polo klub lige rundt om hjørnet, den tendy havn et par minutter i bil fra ens hoveddør og nogle fantastiske naturlandskaber at bevæge sig rundt i – ikke at forglemme den kilometerlange Tarifa strand, Europas centrum for kite-surfing, og en af kontinentets sydligste strande, på kanten hvor Middelhavet møder Atlanten.

En ægte perle af en ejendom, fuldstændig klar til indflytning, som sagtens kunne være taget ud af et boligmagasin – krydret med en af kystens bedste panorama-udsigter, og beliggenhed på en af de mest efterspurgte og mest prominente adresser på Costa del Sol. Hvad mere kunne man ønske sig?

Søger du køb af moderne villa i Sotogrande på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Sotogrande er kystens “skjulte paradis”, primært bestående af palæ-lignende luksus-ejendomme, placeret på smukke palme-beklædte avenuer, som snoer sig mellem trendy strandklubber, velplejede grønne polo-områder og nogle af Europas mest kendte golfbaner. Nogle gange også beskrevet som millionærenes legeplads, blev dette private resort oprindeligt bygget og henvendt Europa’s mest pengestærke klientel, som sætter pris på 24-timers sikkerhed, designerbutikker og fantastiske gourmet restauranter i kort afstand fra ens hoveddør. 

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 80€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele husejerforeningen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Moderne luksusvilla med panorama udsigt til salg i Sotogrande. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3373918

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?