nov 122019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             340.000€€              

2.540.000 kr. |    3.427.000 kr.    3.638.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
 110m²
TERRASSE
tinyterrace2 28m²
GRUND 
tinyplot 20m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
2021
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity

EJENDOMSSKAT 
tinycoins
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Helt ny luksus-lejlighed til salg i evigt populære La Cala de Mijas, med 2 soveværelser, lille have, åben planløsning og sydvestvendt terrasse. Boligen er en del af et helt nyt og topmoderne byggeri, som opføres med en af områdets absolut bedste beliggenheder – tæt nok på alt således at man ikke behøver en bil, dog tilpas nok væk fra byens summen, så en stille stund på terrassen kan nydes helt uforstyrret.

Fra dette moderne nye hjem, har du blot 500 m. til stranden, 250 m. til hyggeligt bycentrum og bare 100 m. til La Noria Golf Club og lokalområdets nye store supermarked. En på alle måder perfekt beliggenhed, i hjertet af et af Costa del Sol’s mest eftertragtede kystområder.

I denne eksklusive og  aflukkede boligforening, ligger lejligheden på (forhøjet) stue-plan, hvilket gør adgangen til ens hjem, nemt og bekvemt uanset hvilken  aldersgruppe man tilhører. Dertil har man en smuk have i forbindelse med terrassen, hvor der er mulighed for opførelse af egen plunge-pool, og plads til både udekøkken, spisebord, sofa-arrangement og liggestole.

Lejlighedens er sydvestvendt og dens samlede areal udgør hele 158m² inkl. have / terrasse, 2 soveværelser, 2 badeværelser og åbent køkken med udsigt til haven / terrassen.

Privat p-plads i aflukket p-kælder følger med til boligen.

Byggeriet bliver opført jf. de nyeste europæiske byggestandarder, i eksklusive materialer, og med kvaliteter som store gulv-til-loft skydedøre i glas, gulvvarme i badeværelser, aircondition og komplette hårdehvidevare pakker.

Som ejer får man brugsret til flere skønne fællesarealer, som tilbyder store grønne haver og faciliteter af 1. klasse, herunder en opvarmet multifunktions-pool, et kunstigt strandafsnit, en minispa, en børnepool, motionscenter, spillerum, og et fælles “grill-n-chill” område, som frit kan benyttes, og egner sig perfekt til specielle begivenheder og middage med familie, venner og naboer.

Grundet boligens attraktive beliggenhed, nærheden til byliv og strand samt høje kvalitet og stil, er der her mulighed for at gøre en solid investering. 

Søger du efter attraktive boliger til salg i La Cala de Mijas ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Lejligheden opføres på en forhøjet grund kun 500 meter fra stranden og La Cala de Mijas centrum, som er en charmerende landsby beliggende på stranden i Mijas Costa, indenfor kort afstand til Marbella og Fuengirola, ca. 20 minutters kørsel vest for Malagas internationale lufthavn. De fleste elsker charmen i denne gamle fiskerby, uspoleret af den masseturisme man ser enkelte andre steder, med sine gyldne sandstrande og brede udbud af sportaktiviteter. De lange strande er velplejede, rene og byder på blødt, gyldent sand.

Mens La Cala har opretholdt en stor portion af den autentiske spanske charme, har byen dog også påtages sig et mindre internationalt præg, hvorfor alle former for engelsk og skandinavisk talende banker, læger, apoteker, restauranter og supermarkeder er at finde i byen.

Der findes i La Cala og omegn et overflod af gode sportsfaciliteter, så som tennisklubben “Club del Sol”, Miraflores petanque, flere sportshaller, 2 dykkercentre og stort set alle tænkelige former for udendørsaktiviteter inden for få minutter kørsel fra landsbyen.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig er endnu ikke fastsat. Foreningen kommer til at have flere fællesarealer, med skønne grønne haver, en opvarmet multifunktions-pool, et kunstigt strandafsnit, en minispa, en børnepool, motionscenter, spillerum, et fælles “grill-n-chill” område samt fælles p-kælder i undergrunden.

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Moderne ny lejlighed til salg i La Cala de Mijas. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
Vores direkte listing

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?