nov 092018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              265.000€€              

 1.976.000 kr.  |    2.528.000 kr.     2.720.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Penthouse
BOLIG
 55m²
TERRASSE
tinyterrace2 40m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
1
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
1973
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 79€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  181€/å.
 
 

..            Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Moderne og meget lys 2 soverums penthouse til salg i hjertet af Los Boliches midt i Fuengirola centrum. Denne nyligt renoverede lejlighed med beliggenhed på strandpromenaden midt i Fuengirola by, nyder godt af sin centrale placering midt mellem butikker og restauranter, samt sin forhøjede position på 8. sal, hvilket giver en skøn åben panorama-udsigt til by, strand, vand og bjerge – et stort privilegium taget en så by- og strandnær beliggenheden i Los Boliches i betragtning.  Boligen som har 2 soveværelser udover stuen, fremstår fuldstændig indflytningsklar, og har fuldt-udstyrret køkken samt gulvvarme og dobbeltlags-ruder i alle rum. Den 40m² store private terrasse snor sig rundt om hjørnet på bygningen, og byder derfor på masser af solrige timer fra øst til vest. Alle møbler indgår i handlen. Fantastisk som ferielejlighed til eget brug eller som udlejningsinvestering.

Søger du køb af penthouse i Fuengirola ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Penthousen ligger i Los Boliches, ud til stranden og promenaden i Fuengirola centrum. Fra denne meget centrale lokation træder man ret ud til alle former for dagligdags-faciliteter, samt den kilometerlange strandpromenade som byder på alt hvad hjertet begære af restaurationer, shopping-muligheder, supermarkeder, barer, diskoteker og selvfølgelig de kilometer lange hvide sandstrande som bl.a. har gjort denne del af kysten så populær gennem årtier. Der er mulighed for at tage toget fra Los Boliches tog-station få minutter fra ens hoveddør – direkte til og fra Malaga by samt lufthavn. I bil er der ca. 15 minutter til lufthavnen, og 30 minutter til Marbella.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 79€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Moderne penthouse lejlighed på stranden i Fuengirola. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3120748

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?