nov 232018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              279.000€€              

 2.081.000 kr.  |    2.716.000 kr.     2.875.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejlighed
BOLIG
 70m²
TERRASSE
tinyterrace2 15m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 3
BADERUM 
Antal baderum 
1
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
1976
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 78€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  326€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Utrolig bylejlighed til en utrolig pris! Lækker totalt nyrenoveret lejlighed til salg i det eftertragtede centrum af Fuengirola, kun 300 meter fra paseoen og stranden, og under 5 minutters gang til tog-station, indkøb og et kæmpe udvalg af restauranter. Lejligheden er i ét plan, og huser 3 store soveværelser, 1 badeværelse, stor stue og et mindre køkken – altsammen nyt i et moderne skandinavisk design. Der er i hele boligen flotte grå/beige-gulve, aircondition og spotlys. Boligarealet udgør 70m², mens der er 15m² terrasse på ydersiden, med flot bjerg, by og Middelhavsudsigt henover Fuengirola’s bytage. En fantastisk invetseringsmulighed, uanset om formålet er udlejning eller eget brug – så snart man har nøglen er der intet at skulle tænke på. Nyt, centralt og til en virkelig attraktiv pris – kun 15 min. kørsel i bil eller et par stop med toget, så er du i Malaga lufthavn!

Søger du køb af ny moderne lejlighed i Fuengirola ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Lejligheden ligger i Los Boliches, 250 meter fra stranden og promenaden i Fuengirola centrum. Fra denne meget centrale lokation træder man ret ud til alle former for dagligdags-faciliteter, samt den kilometerlange strandpromenade som byder på alt hvad hjertet begære af restaurationer, shopping-muligheder, supermarkeder, barer, diskoteker og selvfølgelig de kilometer lange hvide sandstrande som bl.a. har gjort denne del af kysten så populær gennem årtier. Der er mulighed for at tage toget fra Los Boliches tog-station få minutter fra ens hoveddør – direkte til og fra Malaga by samt lufthavn. I bil er der ca. 15 minutter til lufthavnen, og 25 minutter til Marbella.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 78€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Billig bolig Costa del Sol. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3275947

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?