nov 092018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              425.000€€              

 3.170.000 kr.  |    4.055.000 kr.     4.362.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 270m²
TERRASSE
tinyterrace2 60m²
GRUND 
tinyplot 695m²
SOVERUM 
tinybed 4
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
1985
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 45€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  1800€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Rummelig moderniseret villa til salg nær Malaga lufthavn, kun 15 minutters gang fra Torremolinos centrum og strandpromenade. Villaen er på 270m² boligareal, bygget op i 2 etager. Stueetagen huser 3 soveværelser, ét badeværelse, et fuldt udstyret køkken og en rummelig stue/spisestue med adgang til en stor sydvendt terrasse med en imponerende panoramisk Middelhavsudsigt. Nedenunder findes husets 4. soveværelse med tilhørende badeværelse. Denne del af villaen plejede at være en garage, og kan bruges som sådan igen (med plads til 2 biler), ligesom der er mulighed for at fuldende den nederste del af huset som en separat gæste-lejlighed med eget bad og indgang. Villaen har egen swimmingpool og parkeringsplads på grunden. Skoler, supermarkeder og indkøbscentre ligger lige rundt om hjørnet, mens den internationale lufthavn i Malaga nås på blot 10 minutters kørsel (eller et par stop med toget).

Søger du køb af villa med havsudsigt ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Huset er placeret i et roligt villaområde i Torremolinos, kun 10 minutters kørsel fra Malaga lufthavn. Indenfor blot 10-15 minutters gå-gang fra ens hovedør, findes der et bredt udvalg af restauranter, butikker, strande og direkte togforbindelse til lufthavnen, Malaga centrum samt Fuengirola.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 45€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele husejerforeningen. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Billig bolig Costa del Sol. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3062647

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?