mar 022019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              312.000€€              

 2.327.000 kr.  |    3.034.000 kr.     3.276.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Villa
BOLIG
 221m²
TERRASSE
tinyterrace2 30m²
GRUND 
tinyplot 320m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
4
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2005
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 195€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  395€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Design villa til salg i Benahavis nær Marbella, udbudt på tvang via stor spansk bank. Huset ligger i en forening med både lejligheder og lignende villaer, og giver derfor brugsret til rolige grønne fælleshaver, swimmingpools, fodboldbane, tennisbaner, indendørs opvarmet pool, fitnesscenter, og 24 timers bevogtning – alt sammen indenfor et par minutters kørsel til Puerto Banus, Marbella og Estepona. Villaen er fordelt som følger: Entré, master bedroom med eget rummelige badeværelse, en rummelig stue med pejs, et andet badeværelse og et stort køkken (som nemt kan åbnes og forbindes til stuen) med adgang til undendørs vaskesøjle. Grundet de store vinduer i stuen, har man fra huset et smukt udsyn til Sierra de Benahavis bjerget, og samtidig adgang til en træbelagt terrasse med pergola, egen swimmingpool og haven. Fra entréen er der endvidere adgang til underetagen, som har et gæstebadeværelse, et soveværelse med eget badeværelse, og udgang til haveområdet. På samme nivaeu findes en stor garage med plads til 2 biler. Boligen sælges umøbleret.

Søger du køb af villa i Benahavis nær Marbella på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Villaen er beliggende i Benahavis, Spaniens rigeste kommune, 10 kilometer fra verdenskendte Puerto Banus og Marbella by. Området er meget smukt, og naturen er velbevaret, hvilket gør det til et af kystens grønneste, roligste og mest eftertragtede områder. Køretiden til Malaga lufthavn er 45 minutter.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 195€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer har både grønne fælleshaver, flere poolområder, indendørs opvarmet pool, tennis- og fodboldbaner, fitness og 24 timers bevogtning. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Moderne villa tvangssalg Benahavis ved Marbella. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3362254

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?