apr 262019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              FRA177.000€€              

1.321.000 kr. |    1.710.000 kr.    1.881.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome 
Lejligheder
BOLIG
 106-163m²
TERRASSE
tinyterrace2 25-70m²
GRUND 
tinyplot 0-32m²
SOVERUM 
tinybed 2-4
BADERUM 
Antal baderum 
2-4
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2020
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity

EJENDOMSSKAT 
tinycoins
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Nyt spændende boligprojekt lanceret for salg, beliggende kun 800 meter fra stranden, havnen og bylivet i populære Estepona by. I alt bygges der 187 helt nye moderne hjem i høj kvalitet, med mulighed for at vælge mellem enheder med 2, 3 og 4 soveværelser, fordelt over 106-163m² bolig og 25-70m² terrasse. For dem som ønsker en have, er der ligeledes stuelejligheder med privat græsarealer på op til 32m².

Projektets sydlige orientering tillader maksimal udnyttelse af kystens naturlige lys, og den forhøjede placering lige udenfor centrum, giver en storslået udsigt henover byen, videre udover Middelhavet og hele vejen til Gibraltar klippen og Afrika.

Fællesnævneren for dette nye byggeri, er et stilrent design med bæredygtighed i højsæde, med mulighed for at vælge vidt og bred når det kommer til finish, materialevalg og planløsning – alt i høj kvalitet.

Komplekset vil være 2 etager højt, med hyggelige fællesområder som omfatter haveområder, fælles pool, indendørs swimmingpool og et træningscenter. Alle enheder vil få egen privat p-plads og opbevaringsrum i p-kælder, med mulighed for at tilkøbe en ekstra plads efter ønske.

Søger du køb af nybyggede luksus-lejligheder til salg i Estepona ved Malaga på Costa del Sol, er disse boliger yderst velegnede. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Projektet er placeret nær Estepona by centrum, kun 800 meter fra den populære Playa del Cristo strand, den hyggelige havn og den kilometer lange strandpromenade som byder på et hav af restauranter, butikker, indkøbsmuligheder, vandaktiviteter, offentlige transportforbindelser og ikke mindst flere fantastiske sandstrande. Turen til lufthavnen tager i bil ca. 45 minutter, mens Marbella og Puerto Banus nåes på 15.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for disse boliger er endnu ikke fastsat. Ejerforeningens arealer får både grønne fælleshaver, et stort poolområde, indendørs swimmingpool, et træningscenter og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Nybyggede luksus-lejligheder til salg i Estepona. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
Mesas Homes

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?