nov 292019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              FRA 258.000€€              

1.913.000 kr. |    2.576.000 kr.    2.674.000 kr.

Få kørselsvejledning

TYPE 
tinyhome 
Lejligheder
BOLIG
64-214m²
TERRASSE
tinyterrace2 17-163m²
GRUND 
tinyplot 18-69m²
SOVERUM 
tinybed 1-3
BADERUM 
Antal baderum
1-3
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2022
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity

EJENDOMSSKAT 
tinycoins
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Nyt ekstraordinært boligkompleks ser snart dagens lys i hjertet af evigt-populære Fuengirola centrum. Dette unikke projekt omfatter i alt 116 pragtfulde luksuslejligheder og penthouses til salg ved strandpromenaden i Fuengirola, med hver sin garageplads og tilhørende opbevaringsrum.

Den moderne arkitektur bryder med fortiden, og der satses her fuldt ud på innovation og bæredygtighed. Konstruktionen skal ses som “et byens kunstværk”, der vil ændre Fuengirola’s skyline, og byde på en hidtil ikke-eksisterende kombination af at kunne bo helt nede ved vandet midt i byen, men samtidig også blive ejer af et helt nybygget og innovativ hjem, med der til hørende fællesfaciliteter i verdensklasse. På en beliggenhed som denne, hvor størstedelen af alle bygninger er fra før 1980, skal man normalt være meget heldig hvis man har tilgang til et fælles poolområde, fitnesscenter, spa eller bare egen p-plads i aflukket p-kælder – her får man det hele på én og samme gang!

For de hurtige vil der være mulighed for at vælge frit mellem alle bygningens enheder til specielt reducerede priser (kun for en begrænset periode), som består af lejligheder og penthouses med 1, 2 eller 3 soveværelser, alle med store terrasser (eller lille have), lyse rummelige værelser og åbne planløsninger. Der bliver ikke sparet på noget når det kommer til kvalitet af byggematerialer og hvidevare, som bl.a. omfatter Neff-apparater, silestone-bordplader, indbyggede skabe, walk-in garderober og komplette luksusbadeværelser med Gunni & Trentino gulve samt flisebelægning. Boligernes store terrasser flyder perfekt sammen med stuerne, kun adskilt af store gulv-til-loft skydedøre i glas, hvilket sætter prikken over i’et, og giver mulighed for at tage livet på kanten af Middelhavet, med sig helt ind i stuen.

Dette banebrydende projekt kommer til at give en helt unik luksusoplevelse, som dog ikke bare stopper ved ens egen hoveddør. De nye ejere kommer til at kunne boltre sig i en bred vifte af unikke fællesfaciliteter. Tag en dukkert i swimmingpoolen, befri dig selv for stress og toksiner i spaen, ton din krop i fitnesscentret, hold snor i forretningen fra den komfortable business-lounge, mød dine naboer i gastro-baren eller hyg med familie og venner i mini-biografen. Hensigten er at dette skal blive stedet som du aldrig kommer til at få brug for, eller lyst til, igen at forlade!

Investér i din livskvalitet, og bliv en del af denne helt unikke og yderst privilegeret beliggende enklave, badet i 320 dages sol om året, et stenkast fra Middelhavets lune vand, hundredevis af restauranter og indkøbsmuligheder, samt direkte togforbindelse til Malaga lufthavn og by – fra kun 258.000€ (særligt nedsatte lanceringspriser for en begrænset periode).

Søger du køb af helt nybygget luksus bolig i Fuengirola ved Malaga på Costa del Sol, er disse boliger yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Byggeriet ligger midt i centrum af Fuengirola, kun 100 meter fra Middelhavet og den populære strandpromenade. Fra denne meget centrale lokation træder man ret ud til alle former for dagligdags-faciliteter, samt den kilometerlange paseo, som byder på alt hvad hjertet begære af restaurationer, shopping-muligheder, supermarkeder, barer, diskoteker og selvfølgelig de kilometer lange hvide sandstrande som bl.a. har gjort denne del af kysten så populær gennem årtier. Der er desuden mulighed for at tage toget fra Fuengirola tog-station, som ligger indenfor gåafstand fra bygningen – herfra er der direkte tog til og fra Malaga by samt lufthavn. I bil er der ca. 15 minutter til lufthavnen, og 30 minutter til Marbella.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig er endnu ikke fastsat. Ejerforeningens fællesfaciliteter kommer til at omfatte grønne fælleshaver, stort poolområde, en business-lounge, indendørs pool, spa, fitness, bar, reception og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Nybyggede moderne lejligheder og penthouses til salg i Fuengirola. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
From developer

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?