mar 222019
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..              307.500€€              

 2.294.000 kr.  |    2.957.000 kr.     3.206.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Penthouse
BOLIG
 160m²
TERRASSE
tinyterrace2 81m²
GRUND 
tinyplot 100m²
SOVERUM 
tinybed 2
BADERUM 
Antal baderum 
2
ORIENTATION 
tinycompas Sydvest
BYGGEÅR 
tinybuild 
2019
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 135€/m.

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  420€/å.
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Helt ny og moderne penthouse-lejlighed til salg i Benalmadena, beliggende på en yderst priviligeret grund, 300 meter over Middelhavets overflade. Denne flotte bolig fra 2019, er indrettet med henblik på at nyde livet til fulde, omgivet af grøn natur, sol og hav, toppet med en af kystens vel nok smukkeste panoramaudsigter. Bygningens arkitektoniske stil, er inspireret af Middelhavskulturen, hvilket sikre hver eneste bolig masser af sol, storslået udsigt og åben himmel fra terrassen, hvilket forstærkes af den nøje valgte orientering mod sydvest. Lejligheden har 2 soveværelser, 2 badeværelser, en stor stue, åbent fuldt udstyret køkken, udgang til 29m² stor terrasse hvorfra der er videre opgang til egen tag-terrasse på hele 52m². Det er i boligen dobbeltlagsruder i sikkerhedsglas, forstærkede gulve med anti-slagflade, badeværelser i luksuriøs sandsten, centraliseret klimaanlæg, alarmer og pergola på terrassen. Med placering på en grund lige udenfor den hyggelige gamle pueblo, kan den fredelige atmosfære virkelig nydes til fulde, med kun 15 minutters kørsel fra lufthavnen i Malaga, og i kort gang-afstand til alle former for tjenester Benalmadena har at tilbyde. Nyd et glas vin til solnedgangen, eller tag en forfriskende dukkert i poolen mens børnene hygger sig på legepladsområdet, i de sikre og aflukkede omgivelser, som dette private luksusresort tilbyder. Parkering og opbevaringsrum medfølger ved køb.

Søger du køb af bolig ved Malaga på Costa del Sol, er denne bolig yderst velegnet. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Boligen er placeret på en forhøjet grund, i kort gang-afstand til den hyggelige Benalmadena Pueblo. Placeringen er yderst central, nær både Benalmadena Golf Club, skole, butikker, restauranter, kystens strande og den internationale lufthavn i Malaga. I kort køreafstand er der mulighed for at besøge Puerto Marina: en af de mest imponerende fritidshavne på Costa del Sol, eller Parque Paloma som er en grøn enklave der giver mulighed for at man kan komme i kontakt med naturen, beliggende i centrum af Benalmadena. Meget tæt på ligger desuden også Tivoli World, en af kystens mest besøgte forlystelsesparker, samt Torrequebrada Casino hvis man er til den slags spil. Turen til og fra lufthavnen tager ca. 15 minutter i bil.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for denne bolig udgør 135€/måned, og dækker de generelle vedligeholdelses-, rengørings- og renoveringsudgifter, forbundet med drift af hele ejendommen. Ejerforeningens arealer huser grønne fælleshaver, stort poolområde og aflukket p-kælder i undergrunden. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Nybygget luksus penthouse til salg Benalmadena Malaga. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
R3376402

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?