aug 142018
 
FavoriteLoading FØJ DENNE EJENDOM TIL MINE BOLIGER

..             FRA 169.000€€              

 1.259.000 kr.  |    1.610.000 kr.     1.759.000 kr.


TYPE 
tinyhome 
Lejligheder
BOLIG
 68-116m²
TERRASSE
tinyterrace2 20-80m²
GRUND 
tinyplot 0m²
SOVERUM 
tinybed 1-3
BADERUM 
Antal baderum 
1-3
ORIENTATION 
tinycompas Syd
BYGGEÅR 
tinybuild 
2020
FÆLLESUDGIFT 
tinycommunity 

EJENDOMSSKAT 
tinycoins  
 
 

..           Om ejendommen €          

 BOLIGEN
Spændende nybyggeri bestående af 59 moderne, skandinavisk-inspirerede, luksuslejligheder og penthouses i Fuengirola, bekvemt beliggende på en rolig placering, dog alligevel kun få minutters gang fra indkøb, restauranter og strande. Projektet som vil stå færdigt i 2020, byder på lejligheder med 1, 2 eller 3 soveværelser og boligarealer på 68-116m², alle med store sydøst-, syd- eller sydvestvendte terrasser, hvoraf flere har helt fantastisk panoramisk udsigt til Middelhavet og Afrika i horisonten. Boligernes opbygning gør at inde- og udearealer kommer til at flyde sammen, både i stue og fra master soveværelserne. Terrasserne bliver altså integreret på en måde, som forlænger de nye ejeres hjem ud i det fri – perfekt egnet til at bade sig i solen til synet af det smukke azurblå Middelhav, eller nyde en god middag under stjernernes skær ved afdæmpet belysning. Indvendigt vil der ikke blive sparet, hvor man ved første entré allerede vil kunne se kvaliteten i materialevalg og finish. Alle boliger leveres med åbne samtale-køkkener som byder på alt i hårde hvidevarer. Af indendørs fælles faciliteter kommer der til at blive bygget både et gym, en sauna, et tyrkish bad og en opvarmet indendørs pool, mens den udvendige infinity pool og dens pool-dæk vil give de nye boligejere følelsen af at svømme i skyerne, og muligheden for at nyde en kold cocktail i urbanisationens egen bar, eller øver sine golf-færdigheder i bygningens innovative golf-simulator. Et perfekt produkt, for dem som gerne vil have nyt, i et veletableret område, tæt på strand, by og lufthavn – og så endda til en rigtig fornuftig pris!

Søger du køb af nyg moderne lejlighed i Fuengirola på Costa del Sol, er disse boliger yderst velegnede. Vi har desuden tilgang til alle ejendomme udbudt til salg i Sydspanien, da vi samarbejder med alle andre ejendomsmæglere på Costa del Sol, oveni vores eksklusive tilgang til store puljer af tvangssalg gennem de største spanske banker. Leder du efter noget helt specifikt, kan du derfor med fordel kontakte os på [email protected], og vi vil herefter fremsende dig en skræddersyet liste jf. dine angivede kriterier. Alternativt er du også velkommen til at ringe til os på +34 673 794 599.

 OMRÅDET
Dette nye projekt er placeret nær stranden på vestsiden af Fuengirola by, i kort gang-afstand til de mange former for indkøbsmuligheder og faciliteter som byen har at tilbyde. Den kilometerlange strandpromenade ligger kun 1 km. fra ens hoveddør, og huser et bredt udvalg af restaurater, shopping-muligheder, supermarkeder, barer, diskoteker og selvfølgelig masser af lækre sandstrande som bl.a. har gjort denne del af kysten så populær gennem årtier.  I bil er der ca. 15 minutters kørsel til lufthavnen i Malaga, og 25 minutter til Marbella.

 FORENINGEN
Fællesudgiften for disse boliger er endnu ikke fastsatte. Ejerforeningens arealer vil når projektet står klart, huse både grønne fælleshaver, stort poolområde, aflukket p-kælder, egen bar, opvarmet indendørs pool, et gym, et spa + sauna samt en golf-simulator. 

KONTAKTPERSON

Nikolaj

+34 673 794 599

BargainAndalucia, skandinavisk ejendomsmægler på Costa del Sol, udbyder ikke alle sine bankemner og tvangssalg på hjemmesiden, husk derfor altid at kontakte os telefonisk på 0034 673 794 599 eller send en mail til [email protected] før afrejse. Du kan også bede om at modtage vores komplette tvangssalgs-liste og/eller tilmelde dig vores populære tilbudsmails her.

Nye luksuslejligheder og penthouses til salg i Fuengirola Costa del Sol. Køb igennem Bargain Andalucia S.L. og spar penge!

HUSK!: Vi har for nyligt lanceret konceptet “Bargain Buyers Club” hvilket kort og godt går ud på at du som modtager af vores tilbudsmail, automatisk vil få første option på en række ejendomme som i første omgang kun bliver offentliggjort pr. mail. Først 7 dage efter vil boligen evt. være at finde under tvangssalg på vores hjemmeside, og du har dermed et forspring i forhold til at gøre en god handel. Du kan tilmelde dig helt gratis her.

no images were found

*Der tages i annoncen forbehold for evt. tastefejl og ændrede priser
The View – 9 5 1 7 7 4 53 0

Sorry, the comment form is closed at this time.

Hver måned laver vi næsten lige

så mange skuffesalg, som vi sælger

alment udbudte boliger. Disse emner

sælges så hurtigt, at de ikke når at blive sat i udbud på de almindelige boligportaler.

 

 

Få vores komplette liste med tvangssalg

samt andre stærkt reducerede

ferieboliger, og undgå at

misse de bedste tilbud!

Vi kan spare dig op imod 30%

VIDSTE DU AT?